Trzynastka

Thirteen
2003
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37886
5,6 12 krytyków
Trzynastka
powrót do forum filmu Trzynastka

...film był jak dla mnie bardzo dobry o takich trzynastkach które się puszczają to że sobie przekuwały kolczyki i kradły to jest teraz chleb powszedni co do ćpania też się nie dziwie bo nawet 10-latki po narkotyki sięgają...puszczanie mnie bardziej dziwi chociaż teraz wszystko jest możliwe jak 14,15-latki zachodzą już w tym wieku w ciąże naprawde się nie dziwie głównie się za prochy puszczają co do tego że dziewczyny które grały evie i tracy są za stare..na pewno nikki nie wyglądała na trzynastke ale ta co grała tracy ma wygląd strasznie dziecinny ta twarz i jesce jest taka szczupła:D nawet jak miała na sobie odważny strój i makijaż wcale jej nie postarzał :D film bardzo dobry i tytuł też tyle że zakończenie takie...nie za dobre

ocenił(a) film na 10
sedorax

No popatrz, a aktorka grająca Tracy jest w rzeczywistości starsza od Nikki Reed.
Film świetny, nie mogę uwierzyć że scenariusz napisała ledwie 18-letnia dziewczyna.

Sinthexe

niewiedziałam O__o
myśle ze musiała coś podobnrgo przeżyć

ocenił(a) film na 10
PunKx_X

film był pisany na podstawie jej przeżyc

ocenił(a) film na 10
PunKx_X

ocenił(a) film na 10
PunKx_X

ocenił(a) film na 10
sedorax

eh spoko ale w filmie Tracy ma 13 a naprawde miała 15 a Evie grała 14 i miała 14 lat więc przestańxcie gadac o tym, że nie wyglądały na 13 lat;/