PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106456}

Tupac: Zmartwychwstanie

Tupac: Resurrection
2003
7,7 6,5 tys. ocen
7,7 10 1 6540
7,0 2 krytyków
Tupac: Zmartwychwstanie
powrót do forum filmu Tupac: Zmartwychwstanie

10/10

ocenił(a) film na 10

Najlepszy dokument o życiu Tupaca. Ta narracja stwarza taką atmosferę jakby Pac mówił
tylko do Ciebie i opowiadał Ci historię swojego życia. Tupac przyciągał do siebie ludzi.
Dlatego pozostanie w naszych sercach na zawsze... Muzyka nie zaniknie... pamięć też. Rip
'71-'96 Miss ' U .

ocenił(a) film na 9
DearJohn

Zgadzam się z Tabą całkowicie! Jestem fanem Pac'a wiele lat i pomimo tego że znałem prawie tą całą historie, film pochłonoł mnie bez reszty :) Do tego klimat i nieśmiertelna muzyka, poprostu REWELACJA!!! Na końcu rozwaliło mnie jak są pokazane znaczki z różnych krajów a tam orzeł biały i POLSKA Hehehe Pozdro

ocenił(a) film na 8
makavelipac_2

Po przeczytaniu tych postów doszłem do wniosku, że musze obejżeć ten film. Tupac był, jest i prawdopodobnie będzie najlepszym raperem wszechczasów. 2pac 4 ever. Pozdro :)

ocenił(a) film na 7
makavelipac_2

Ciesz się że nie mamy takiego gówna w kraju.Powiem że już mamy bezrobocie i inne sprawy się ciagną tak samo jak u nich o tyle ze niema tylu gówniarzy z bronią na ulicach.

ocenił(a) film na 10
Ziko81

Oglądałem Tupac Resurrection już mnóstwo razy i za każdym razem wciąga identycznie.Niemożna sie odciągnąć od ekranu.Świetny dokument