Scen śmiesznych jak na lekarstwo, fajny klimat Wielkiej Brytanii ujęty w filmie i przepiękne krajobrazy. Dobrze zagrane sceny przez głównych bohaterów. Fabuła nie porywa a końcówka filmu nie kończy się happy endem.
Ej, funkcja spojler do czegoś chyba jest! Takie pytanie, oglądałeś może serial "Co ludzie powiedzą?" ???
Po co używać funkcji spojler jak mój komentarz jest tylko moja opinią a nie streszczeniem filmu. Oglądałem bardzo mi się podobał mam słabość do filmów które przedstawiają Anglików i Wielka Brytanie
Nie zmienia to faktu, że zawiera istotne informacje co do zakończenia, bez szczegółów, ale jednak i może być to niepożądana wiadomość dla pozostałych.
Napisałem nie kończy się happy endem? co przez to rozumiesz.1. mordują ich, 2. giną w wypadku, 3. popełniają samobójstwo. Gościu walnij się w głowę jak ty rozumiem kogoś komentarze...a pisząc do mnie o funkcji spojler sam się kompromitujesz....
Gościu to się rozumie samo przez się, że zakończenie nie kończy się szczęśliwie, bez wdawania się w szczegóły. Happy end to happy end, zakończenie to ważny element filmu, ba bardzo ważny, bo pamięta się jak coś się kończy, a sama wiedza, że coś się kończy w tym przypadku nie do końca szczęśliwie przynajmniej mi odebrało by w jakimś stopniu przyjemność oglądania. Ty nie ogarniasz bazy, że jakbyś poprzednio przed obejrzeniem filmu dowiedział się, że film nie kończy się happy endem, to wraz z rozwojem wydarzeń wszystko byś tak układał, tak przewidywał, że będzie kaputen na końcu, w tym przypadku w dużym stopniu element zaskoczenia wyparowuje.