Turyści

Sightseers
2012
5,3 6,3 tys. ocen
5,3 10 1 6326
5,2 15 krytyków
Turyści
powrót do forum filmu Turyści

Scen śmiesznych jak na lekarstwo, fajny klimat Wielkiej Brytanii ujęty w filmie i przepiękne krajobrazy. Dobrze zagrane sceny przez głównych bohaterów. Fabuła nie porywa a końcówka filmu nie kończy się happy endem.

ocenił(a) film na 6
atol23

Ej, funkcja spojler do czegoś chyba jest! Takie pytanie, oglądałeś może serial "Co ludzie powiedzą?" ???

Sparow5

Po co używać funkcji spojler jak mój komentarz jest tylko moja opinią a nie streszczeniem filmu. Oglądałem bardzo mi się podobał mam słabość do filmów które przedstawiają Anglików i Wielka Brytanie

ocenił(a) film na 6
atol23

Nie zmienia to faktu, że zawiera istotne informacje co do zakończenia, bez szczegółów, ale jednak i może być to niepożądana wiadomość dla pozostałych.

Sparow5

Napisałem nie kończy się happy endem? co przez to rozumiesz.1. mordują ich, 2. giną w wypadku, 3. popełniają samobójstwo. Gościu walnij się w głowę jak ty rozumiem kogoś komentarze...a pisząc do mnie o funkcji spojler sam się kompromitujesz....

ocenił(a) film na 6
atol23

Gościu to się rozumie samo przez się, że zakończenie nie kończy się szczęśliwie, bez wdawania się w szczegóły. Happy end to happy end, zakończenie to ważny element filmu, ba bardzo ważny, bo pamięta się jak coś się kończy, a sama wiedza, że coś się kończy w tym przypadku nie do końca szczęśliwie przynajmniej mi odebrało by w jakimś stopniu przyjemność oglądania. Ty nie ogarniasz bazy, że jakbyś poprzednio przed obejrzeniem filmu dowiedział się, że film nie kończy się happy endem, to wraz z rozwojem wydarzeń wszystko byś tak układał, tak przewidywał, że będzie kaputen na końcu, w tym przypadku w dużym stopniu element zaskoczenia wyparowuje.