Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

łał

ocenił(a) film na 10

przed obejrzeniem byłam wrogo nastawiona na główną rolę męską - teraz mogę śmiało powiedzieć że film doprowadził mnie 3 razy do płaczu - i to nie ze śmiechu. Zakończenie spowodowało ze nie mogłam zasnąć. Nikt się nie spowiedziewa przed obejrzeniem, że taka fabuła, moze być tak rozwiązana. Kapitalne. Szkoda tylko, że tytuł jest przetłumaczony beznadziejnie, bo tu faktycznie pasuje angielska nazwa... POLECAM.

ocenił(a) film na 7
Kingaelsa

A ja się rozczarowałam ... Co prawda fabuła dobra, miło się ogląda . Ale przez cały film nie odczułam żadnego uczucia pomiędzy głównymi bohaterami - to wyglądało bardziej na relacje czysto koleżeńską niż na wielką miłość . To jest jedyne "ale" jakie mam do tego filmu . Ale zgodzę się z Tobą, zakończenie było kapitalne :)

ocenił(a) film na 9
Kingaelsa

Ja również obejżałam ten film z niechęcią głównie przez Roberta, okazało się jednak, że zagrał dużo lepiej niż w Sławnej Sadze... ;) Myślałm, że to kolejna komedia romantyczna, a film poruszył mne do łez przez zakończenie, którego kompletnieie nie spodziewałam po tym co zobaczyłam parę minut wcześniej. Film świetny ;) gorąco polecam ;D