Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

że co??

ocenił(a) film na 1

czemu taka wysoka średnia? nie pojmuję hah film mi się strasznie nie podobał, tak, wiem o gustach się nie dyskutuje no ale....aż mi się śmiać chce ;D film jest dziwny, chaotyczny, bez ładu i składu. Główny bohater niby taki bad boy a tu ciepłe kluchy a'la Ryszard z Klanu ;D a zakończenie? zrobione na odwal i według mnie nie przemyślane. dziękuję, dobranoc.

ocenił(a) film na 9
moccia

Chaotyczna, bez ładu i składu jest Twoja wypowiedź.
Film jest po prostu dobry, nie ma co przeczyć i naprawdę małe znaczenie ma tu gust, gdyż omawiany film przedstawia rzeczywistość. Ty piszesz "...bohater niby taki bad boy a tu ciepłe kluchy" - nie wiem jak mogłeś wyciągnąć takie błędne wnioski. W każdym razie postać Tylera jest tragiczna, więc nie wyskakuj tu z 'bad boy' bo śmiać mi się chce, a porównanie... nie skomentuję.
Zakończenie jest właśnie według mnie genialne, bo gdy wszystko zaczyna się mu jako tako układać w życiu, spotyka go śmierć, zwykłego nowojorczyka w zwykłym dniu, jakim był 11 września. Na tym to polega, że dramat/ tragedia nie dzieje się w specjalnym dniu tak jak 'Apokalipsa' wg św. Jana, tylko w normalnym, takim jak zawsze.
Na tym to polega :/

ocenił(a) film na 1
Luna_94

chaotyczna? heh film mi się po prostu nie podobał i koniec kropka. nie oczekuję, że z nieba wysunie się ręka Boża i zgładzi głównego bohatera i ściągnie na jego rodzinę plagi egipskie, ale czegoś innego. podobał Ci się? to okej. mi jakoś nie i chcę wyrazić swoje zdanie czy to się komuś podoba czy nie. koniec tematu.

ocenił(a) film na 8
moccia

Nikt nie zabrania Ci tutaj wyrażać swojego zdania, wręcz przeciwnie od tego jest forum. Ale skoro tak walczysz o prawo do własnej opinii to pozwól też wyrażać ją innym, także poprzez subiektywne ocenianie za pomocą skali ;) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
jaggie

aleeeż ja nikomu nie odmawiam prawa do nie zgadzania się z moim zdaniem i wygłaszania tego na forum, wręcz przeciwnie po to w końcu założyłam ten temat, ale wypowiedzi typu "chaotyczna, bez ładu i składu jest Twoja wypowiedź" i mnie drażnią i tyle w tym temacie;) i również pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 3
moccia

Jak dla mnie również film jest w zasadzie o niczym. Ani to film obyczajowy, ani dramat - nie wiadomo co. Wątki podobierane przypadkowo i nieudolnie poklejone.

ocenił(a) film na 4
moccia

Odniosłam podobne wrażenie. Podstawowa rzecz- Pattinson nie przemawia do mnie jako aktor. Mimo, że jest mega przystojny to jednak wolę go oglądać tylko na zdjęciach.

stefania04

Przystojny? Chyba w uszach :P serio, dla mnie zero uroku osobistego ani talentu ;)

ocenił(a) film na 4
buszasz

O gustach ponoć się nie dyskutuje;)

ocenił(a) film na 1
buszasz

haha z talentem się zgadzam, ale hmm z łóżka bym takiego nie wyrzuciła hehe ;D (żart oczywiście;D)