Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

...

ocenił(a) film na 8

CrashOverride powiedziałaś, że zakończenie smutne. Owszem smutne, ale na tym polega dramat - nie ma szczęśliwych zakończeń.

ocenił(a) film na 6
dyyell

Pięknie powiedziane (a raczej napisane)... nie ma szczęśliwych zakończeń, i takie filmy lubię najbardziej bo nie mydlą oczu że są jakieś happy endy

ocenił(a) film na 8
19joanna86

dokładnie tak. Jeśli ktoś chce szczęśliwego zakończenia, od tego są komedie romantyczne, które swoją drogą również bardzo lubię, ale to jest, jak napisałaś, mydlenie oczu.
Dramat ma za zadanie uświadomić nam, że życie wcale nie jest takie, jak się nam wydaje i nigdy nie jest łatwo. I nie chodzi mi tu akurat o konkretny film, choć w Remember Me doskonale uchwycili tą chwile. Zamach na WTC odebrała tysiącom rodzin ich ukochane osoby, przyjaciele stracili przyjaciół, dzieci rodziców i na odwrót. Cieszę się, że producenci tego filmu akcję umieścili akurat w tym czasie.

ocenił(a) film na 10
dyyell

moim skromnym zdaniem wątek wtc nie jest dobry bo nas może to nie razi ale osoby które straciły tam znajomych rodziców mężów i zony czy dzieci na pewno nie czują się dobrze po obejrzeniu tego filmu zwłaszcza ze ataki na wtc to największa ściema 21 wieku nie zrozumcie mnie złe film był porostu wspaniały ale nie powiano to być z wątkiem wtc ale każdy ma swoje zdanie pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
CrashOverride

a ja właśnie uważam, że to najlepszy wątek. Pokazuje prawdziwy ból i cierpienie. I ukazuje realia, jakie się wydarzyły jedenaście lat temu.

ocenił(a) film na 10
dyyell

jak już powiedziałem każdy ma swoje zdanie i to nie ze nie masz racji czy się z tym nie zgadzam ale nie leży mi to na sercu o tak to ujmę żeby nikogo nie urazić a i wszystkim wesołych i rodzinnych świąt

ocenił(a) film na 8
CrashOverride

ok, wyraziłeś swoje zdanie, ale i ja je wyraziłam.
nawzajem .