Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

6/10 - spoiler

ocenił(a) film na 6

Całkiem nieźle ale dlaczego musiało to być koniecznie WTC? Ocena przez to poszła przynajmniej o oczko niżej.

pachomir

Jesli, kolego, spoilerujesz to postaraj się tak, aby głowna część spoilru (sam spoiler) nie był widoczny na stronie głownej. Piszesz - spoiler, ale i tak go mozna przeczytać. Na przyszłośc pisz jakieś kropki np:............................................, aby spoiler można było przeczytać dopiero po wejść w Twoją wypowiedź. Nie psuj innym radości z oglądania filmu. Pa :*

ocenił(a) film na 6
kowik4

:)

ocenił(a) film na 10
pachomir

Jak dla mnie zakonczenie jest wspaniale nie togo bym sie spodziewal a tak bardzo brakuje tego ostatnio w dobrym kinie filmy staja sie przewidywalne a tu taki psikus. Jak dla mnie zakonczenie MISTRZOWSKIE, bo napewno nikt sie tego nie spodziewal.

ocenił(a) film na 7
Ochrzczony

ale mi mistrzowskie zakonczenie: ginie w WTC. Przez to ocena 7 a nie 8.

Vroni

powiedz jeszcze, że spodziewałeś się tego już podczas reklam w kinie, czy tam po samym tytule, jeśli oglądałeś w domu.

ocenił(a) film na 7
mammoth03

czy ja gdzies napisalam, ze spodziewalam sie takiego zakonczenia?? po tytule i mniej wiecej 30 min filmu zorientowlam sie, ze on zginie/umrze/itp. Ale nadal nie uwazam, zeby smierc w wtc byla mistrzowskim zakonczeniem.

Vroni

Nie tyle mistrzowskim co zaskakującym. Kiedy byłam w kinie, myślałam sobie 'Ah, standardowa 7'. Dzięki zakończeniu ma 8. I nie ważne, czy to było WTC, trzęsienie ziemi w Japonii, czy atak misia polarnego na Antarktydzie. Znając nas, gdyby to było w Polsce zginąłby w Smoleńsku. Chodzi mi o sam efekt, który mnie zmiażdżył, bo nie tego się spodziewałam.

ocenił(a) film na 7
mammoth03

naprawde nie spodziewalas sie, ze on zginie??
1. oryginalny tytul!! remember me nie jest raczej wskazowka na happy end+
2. polskie tlumaczenie tytulu+
3. dziewczyna, ktora zmienia swoje zycie dzieki znajomosci z nim wlasnie=
4. smierc glownego bohatera.

ale szczerze mowiac, pattinson pozytywnie mnie zaskoczyl. Myslalam, ze juz zawsze bedzie edwardem cullenem:)

Vroni

Nawet nie myślałam o tym, zwykle nie analizuje zakończenia czy rzeczy wynikających z tytułu;D Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że dopiero w kinie zdecydowałam z przyjaciółką na co idziemy, więc spontatn.
a co do Pattinsona, to nie tyle mnie rozczarował, co właśnie żadnych odczuć. Grał w porządku, ale chyba zawsze będzie mnie irytowała jego zbolała mina.