ciekawy film, kompletnie nie spodziewałam się takiego zakończenia! myślałam, że
dziewczyna popełni samobójstwo w szkole, albo Tyler! Ogólnie po samej muzyce końcowej
wiedziałam, że nie będzie szczęśliwego zakończenia, ale powiązania z tragedią 11 września się nie spodziewała. Film oglądnęłam wczoraj, a dziś rano wiadomość dnia!!!, że sprawca
zamachu z 11 września został zabity! to tyle!
Ja przed chwilą skończyłem oglądać ten film:). Interesując zbieg okoliczności. Zgadzam się z Twoją oceną. Pozdrawiam:).
też się nie spodziewałam takiego zakończenia i muszę przyznać, że niestety ale wcale mi nie pasowało do reszty filmu. jak dla mnie było przyklejone do reszty historii. fabuła generalnie całkiem niezła i realizacja też w porządku, chociaż Pattinson mnie momentami drażnił swoją grą.. jako całość 7 :)
Zgadzam się całkowicie z Rysunkowa co do zakończenia filmu. Chciałam też zwrócić uwagę na muzykę... myślę, że mimo swej świetności nie zawsze pasowała do akcji filmu...
Heh co za zbieg okoliczności, przeżyłem to samo jak po obejrzeniu filmu czytam też o śmierci Osamy heh. Czy całość nie pasowała do końcówki, czy końcówka do całości...hmm dla tych co film oglądają uważnie: pierwsze sceny, ostre spojrzenie na dwie wieże, daty i fakt, że podpisali, iż historia dalej toczy się 10 lat później... rozmowy o WallStreet oraz widok biura (typowe okna dla WTC) - cóż spodziewałem się wplątania zamachu w fabułę, ale nie aż tak dobrze! To moje zdanie! Pzdr!