Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

ciekawy film, kompletnie nie spodziewałam się takiego zakończenia! myślałam, że
dziewczyna popełni samobójstwo w szkole, albo Tyler! Ogólnie po samej muzyce końcowej
wiedziałam, że nie będzie szczęśliwego zakończenia, ale powiązania z tragedią 11 września się nie spodziewała. Film oglądnęłam wczoraj, a dziś rano wiadomość dnia!!!, że sprawca
zamachu z 11 września został zabity! to tyle!

eve87

Ja przed chwilą skończyłem oglądać ten film:). Interesując zbieg okoliczności. Zgadzam się z Twoją oceną. Pozdrawiam:).

ocenił(a) film na 7
eve87

też się nie spodziewałam takiego zakończenia i muszę przyznać, że niestety ale wcale mi nie pasowało do reszty filmu. jak dla mnie było przyklejone do reszty historii. fabuła generalnie całkiem niezła i realizacja też w porządku, chociaż Pattinson mnie momentami drażnił swoją grą.. jako całość 7 :)

Rysunkowa

Zgadzam się całkowicie z Rysunkowa co do zakończenia filmu. Chciałam też zwrócić uwagę na muzykę... myślę, że mimo swej świetności nie zawsze pasowała do akcji filmu...

ocenił(a) film na 9
eve87

Heh co za zbieg okoliczności, przeżyłem to samo jak po obejrzeniu filmu czytam też o śmierci Osamy heh. Czy całość nie pasowała do końcówki, czy końcówka do całości...hmm dla tych co film oglądają uważnie: pierwsze sceny, ostre spojrzenie na dwie wieże, daty i fakt, że podpisali, iż historia dalej toczy się 10 lat później... rozmowy o WallStreet oraz widok biura (typowe okna dla WTC) - cóż spodziewałem się wplątania zamachu w fabułę, ale nie aż tak dobrze! To moje zdanie! Pzdr!

eve87

i ja tez wczoraj obejrzalam...film niesamowity i ta koncowka jak stoi w oknie i slychac krzyki ludzi...az mnie ciarki przeszly...