Film naprawde dobry. Zakończenie jest... jak by to ująć...? Dziwne... nie spodziewałam sie takiego zakończenia ^^ Ale to dobrze zaliczyć zdziwienie na koniec filmu ;p POLECAM!
zakończenia w sumie nie było, film urwał się w jednym momencie
właśnie dlatego film nie do końca mi się podobał
"Popisałaś" jeśli już. Skoro wiesz co się stało na końcu to zakończenie było. Tak? Film się kończy razem ze śmiercią głównego bohatera... Tak bywa w dramatach...
tak ale jakoś mi to nie pasuje w tym filmie, nie wiem dlaczego poprostu tak jest
bardzo dobry film. przyznam, ze w zyciu nie spodziewalabym sie takiego zakoczenia
szkoda, że tylko zakończenie w tym filmie było ok. reszta niestety ciągnęła się okropnie i wszystko było przewidywalnie zrobione (prócz zakonczenia jw). Film nie jest zły, ale moim zdaniem tez nie zachwyca jakoś szczególnie. to moja opinia.
W sumie masz troszkę racji bo był przewidywalny... Ale te zakończenie mnie zabiło xD
tak, z jednej strony spoko- zaskakujące w 100%, a z drugiej - wydaje się trochę abstrakcyjne. A może jestem ciężko kumająca, że nie skapnęłam się, że akcja dzieje się w 2001 roku w NJ, więc pewnie będzie WTC..
Film naprawdę jest bardzo dobry. Poprzez oglądanie płynęły przeze mnie emocje.
Również polecam bo jest warty obejrzenia/