Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130478
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Byłem kilka dniu temu w kinie. Szczerze to byłem w centrum handlowy, i patrzyłem na repertuar. Jako, że nie miałem kompletnie co ze sobą zrobić, to wybrałem się na ten film, ponieważ na wszystkim co mnie interesowało byłem już wcześniej ;) I tak kompletnie nie przygotowany, kompletnie nie wiedząc o czym jest ten film kupiłem sobie bilet i wszedłem na sale. Frekwencja...cała jedna osoba(czyt. Ja;p) i sobie myślę (taki gniot?). Zresztą tytuł to mi sugerował jakieś Love Story. No ale tutaj niesamowicie miłe zaskoczenie. Bardzo dobry film. Naprawdę. Ciekawa historia, bardzo fajnie wykreowane postacie i świetne zakończenie. Niby film opiera się na prostych schematach a jednak wciągnął mnie niesamowicie. No i te zaskakujące (acz trochę siłowe) zakończenie. Warto też dodać, że Pattinson (według mnie) zagrał w tym filmie (na chwilę obecną) role swego życia. Pokazał duży potencjał i naprawdę się wyróżniał. W pamięć wrył mi się też Pierce Brosnan - jego wyraz twarzy, teksty i prezencja. Ogólnie bardzo dobry film. Bardzo miłe zaskoczenie i 9/10.

ocenił(a) film na 10
Graczdari

Zgadzam się, że zdecydowanie postać wykreowana przez Pattinsona jest bardzo dobrze zagrana. Miła opowieść, nie zmarnowany czas. Uważam że zakończenie jest trochę wymuszone. Film jak najbardziej polecam:)