Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130474
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

myślałam,że bedze to kolejne romasidlo dla nastolatek zakochanych w Pattinsonie.Jednak bylam mile zaskoczona.Mimo ze po sadze zmierzch nie lubilam pattinsona to w tym filmie zagral bardzo dobrze.idelanie pasowal do tej roli:).
Film nie byl typowym filmem romantycznym jakby wskazywal na to sam tytul, ale bylo przedstawionych wiele aspektow zycia.Super ukazana milosc miedzy rodzenstwem,dziewczyna i chlopakiem i wkoncu miedzy rodzicem a dziecmi.
bardzo podobaly mi sie dwa cytaty z tego filmu a mianowicie ''kazdy z nas zostawia swoje odciski palcow na zyciu innych ludzi'' i '' to co robimy w zyciu nie ma wiekszego znaczenia ale wazne jest zeby to robic'' :).Proponuję dłużej zastanowic się nad tymi zdaniami , ktore w skrocie idealnie odzwierciedlic moga ten film.
Zakonczenie filmu tez jest zaskakujace ale bardzo wymowne...
Moja ocena to 8 i wszytstkim polecam ten film.

ocenił(a) film na 10
luckygirl23

Już dawno nie widziałam tak imponującego filmu. Jak u góry napisałaś, ukazał on wszystko co chciało by się w takim Dramacie zobaczyć. ; **
Dałam 9 ; )

VampireGirl1275

Trzeba przyznać że film jest świetny, może kandydat do przyszłorocznych oscarów ??

luckygirl23

Też dałam 9, naprawdę bardzo mi się podobał, nie jest to kolejny, cukierkowy, i mało autentyczny film. Ma coś w sobie, taki życiowy, i z przesłaniem, jestem mile zaskoczona :)