Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130478
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Taki ze mnie facet, ale pod koniec popłakałem sie. Po filmie zostało dużo wrażeń, które zapamiętam na długo...

ocenił(a) film na 9
Anathorn

Może ja się nie popłakałem, ale opadła mi kopara.
A filmów widziałem wiele...
W tym wiele z zakończeniami typu- "O kurWA!"...

ocenił(a) film na 6
PFMH

no racje.. także widziałem wiele filmów typu "o kurwa!!" ale żaden mnie tak nie zamurował i nie poruszył..
Film daje bardzo dużo do myślenia... ŚWIETNY!!

ocenił(a) film na 8
Anathorn

mi też łzy poleciały... ładny film, gra na emocjach, ale robi to nadzwyczaj dobrze [nie w tani, tandetny sposób]. Daje do myslenia, pokazuje, jak skomplkowane mogą być relacje z najblizszymi, jak niewiele czasem o wiemy, o tych których kochamy, jak budujemy mury z tego powodu, jak wystarczy czasem przyjżeć się bliżej, włożyć mały wysiłek, by odbudować to, co wydawało się już dawno rozpaść.

ocenił(a) film na 7
MalboroWoman

również spodobał mi się sposób przedstawienia relacji międzyludzkich. Ogólnie film - zaskoczenie na plus. I nawet Pattinsona da się polubić ;) A zakończenie, że tak powiem 'unpredictable'.

ocenił(a) film na 10
piterkop

Dołączam się do tych męskich zachwytów. Myślałem,ze to będzie takie sobie romansidło, akurat na popołudniówkę a tu...szczęka opadła.

ocenił(a) film na 7
jacek_3

ja po prostu yczalam, ale przez caly film nawet mi do glowy nieprzyszlo jakie bedzie zakonczenie. swietnie to zrobili. po prostu ubustwiam.

ocenił(a) film na 10
bella3

W trakcie oglądania tego filmu stwierdziłem , że rzeczywiście jest dobry ale bez jakiś fajerwerków. Ot taki całkiem dobrze zrobiony i ciekawie opowiadający trochę banalną historie miłości dwojga ludzi. To co go na pewno wyróżnia to pokazania tragedii rodzinnej i jej konsekwencji dla wszystkich. I w tym momencie film powinien dostać ocenę gdzieś w granicach 7 czy 8 ale po obejrzeniu końcówka szczęka opada.
Zakończenie jest tak niesamowite a co ważniejsze takie niespodziewane, że naprawdę zapada w pamięć.
Film godny polecenia.