Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Rekomendacje znajomych spowodowały, że moje oczekiwania były duże stąd lekkie rozczarowanie, ale film generalnie dobry!

Dużym plusem filmu jest fakt, że jest o czymś. Kto lubi pomyśleć po filmie/nad filmem powinien poświecić na niego czas!

slavc79

Dokładnie. Na ten film warto poświęcić czas, zarówno na obejrzenie jak i późniejsze rozmyślania ;)

ocenił(a) film na 8
Selene19

Warto obejrzeć. A zakończenie faktycznie było zaskakujące i piękne :) Natomiast dla mnie nie było ukazanej za bardzo miłości między nimi.

ocenił(a) film na 6
Aselka

Rzeczywiście, zakończenia sie kompletnie nie spodziewałam myślałam, że stanie sie tak jak zwykle czyli będą żyli długo i szczęśliwie. Jednak nie przekonała mnie główna rola kobieca. Dziewczyna była mało wiarygodna, chociaż mogą to być tylko moje odczucia.

ocenił(a) film na 8
Aselka

Nie powiedziałabym, że zakończenie było piękne ;)
Ale zaskakujące tak.
Dawno nie widziałam takiego filmu.
Dla mnie na prawdę dobry.

ocenił(a) film na 8
Afra_

Faktycznie może "piękne" to nie dobre słowo :) Jednak chciałam podkreślić, że zakończenie było takie zaskakujące i takie inne niż w reszcie filmów tego typu :)

ocenił(a) film na 8
Aselka

Tak, z tym się zgadzam w 100% :)
Wczoraj oglądałam, a jeszcze teraz mi ten film nie daje spokoju.
Ja np aż się "denerwuję" na takie zakończenie, tak mi nie pasuje. Ale prawda jest taka, że takie jest życie i często chciałoby się zmienić coś, a się nie da.
Dobry film, na prawdę dobry.

ocenił(a) film na 8
Afra_

Tak bardzo dobry. Ale to melodramat więc pasuje takie zakończenie. Tak to film byłby bez wyrazu. :)

ocenił(a) film na 8
Aselka

Tak, ja wiem, że takie zakończenie jest bardzo dobre. Tylko hmm. No nie wiem jak mam wytłumaczyć o co mi chodzi :)
W każdym razie zgadzam się z Twoją opinią, no :)