Rekomendacje znajomych spowodowały, że moje oczekiwania były duże stąd lekkie rozczarowanie, ale film generalnie dobry!
Dużym plusem filmu jest fakt, że jest o czymś. Kto lubi pomyśleć po filmie/nad filmem powinien poświecić na niego czas!
Warto obejrzeć. A zakończenie faktycznie było zaskakujące i piękne :) Natomiast dla mnie nie było ukazanej za bardzo miłości między nimi.
Rzeczywiście, zakończenia sie kompletnie nie spodziewałam myślałam, że stanie sie tak jak zwykle czyli będą żyli długo i szczęśliwie. Jednak nie przekonała mnie główna rola kobieca. Dziewczyna była mało wiarygodna, chociaż mogą to być tylko moje odczucia.
Nie powiedziałabym, że zakończenie było piękne ;)
Ale zaskakujące tak.
Dawno nie widziałam takiego filmu.
Dla mnie na prawdę dobry.
Faktycznie może "piękne" to nie dobre słowo :) Jednak chciałam podkreślić, że zakończenie było takie zaskakujące i takie inne niż w reszcie filmów tego typu :)
Tak, z tym się zgadzam w 100% :)
Wczoraj oglądałam, a jeszcze teraz mi ten film nie daje spokoju.
Ja np aż się "denerwuję" na takie zakończenie, tak mi nie pasuje. Ale prawda jest taka, że takie jest życie i często chciałoby się zmienić coś, a się nie da.
Dobry film, na prawdę dobry.
Tak bardzo dobry. Ale to melodramat więc pasuje takie zakończenie. Tak to film byłby bez wyrazu. :)