Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Tak jak w tytule - ten film jest o niczym, nic się nie dzieje ciekawego.....jednak zakończenie zaskakujące :) zdecydowanie na PLUS dla tej produkcji. daje 5

stejsik

Nie mogę powiedzieć, że jest o niczym. Jest tu kilka ciekawych wątków: problemy z akceptacją rówieśników, relacje rodzeństwa. Obraz rodzinny jest pokazany dobrze, daje do myślenia (postawa ojca, który nie okazuje uczuć). Myślę, że naprawdę warto poświęcić czas na ten film. A zakończenie jest faktycznie niespodzianką.

ola_tb

zgadzam sie film jest warty obejrzenia naprawde bronilam sie przed nim ze wzgledu na Pattinsona ( za ktorym nie przepadam, jak widac nie nalezy sie uprzedzac) ale film mnie zaskoczyl i jak wszystkich chyba najbardziej zaskakujace bylo zakonczenie tego filmu!pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
ola_tb

Masz rację ola_tb - po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że za bardzo mnie poniosłogdy napisałam, że ten film jest o niczym. Rzeczywiście pokazuje on relacje rodzinne i daje do myślenia - jednak jak dla mnie za mało się w nim dzieje. Chyba preferuje bardziej filmy z jakąś akcją ;)

ocenił(a) film na 3
stejsik

taaaak, taki dla jakieś egzaltowanej 15'to latki szukającej "głębi".
Dla mnie to taki serial na zwolnionych obrotach z dwoma lub trzeba ciekawszymi cytatami aby tylko "podnieś poziom" i zrobić jakieś wrażenie "głębi" w serialowej opowiadance.