Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Finał.

ocenił(a) film na 10

Dużo osób które obejrzały ten film jest zadowolona smutnym końcem tego melodramatu. Film mi się bardzo podobał, ale po zobaczeniu końca spodobał mi się jeszcze bardziej.
Polecam ten film osobą wytrwałym, ponieważ jest on dla osób dojrzałych i dość emocjonujący.
Daję 10 za b.dobrą fabułę.

ocenił(a) film na 8
gosia1216

Ja jednak dałam 9 ale strasznie mi sie podobał, nie spodziewalam sie tego po tym filmie,koncowka swietna, na koncu melodia trzymajaca w napieciu ze zaraz sie cos stanie i zakonczenie no nie spodziewalam sie. tylko czemu caroline te wlosy tak szybko odrosly???

kemka

Scena na cmentarzu mogła być o dłuższym czasie - nie wspominali o tym.

ocenił(a) film na 8
Hoax

aha to w dluzszym okresie ogolnie sie nie rosnie tylko wlosy rosna :P

kemka

To mogła być kwestia dwóch trzech miesięcy - urosnąć mogła kilka centymetrów, a włosy w tym czasie (u dziecka) rosną bardzo szybko..

ocenił(a) film na 8
Hoax

no ja mysle ze w tym wieku to wlasnie dziecko rosnie szybciej niz wlosy... a takie zapuszczenie wlosow to kwestia okolo dwoch lat, zakladajac ze minely to po Caroline w ogole tego nie widac, po prostu czasem mnie denerwuje filmach duzy uplyw czasu a brak odzwieciedlenia w wygladzie bohaterow...

kemka

a ja myślę, że za bardzo sie czepiasz, i że dzieciom włosy rosną jednak szybciej niż dorosłym.

ocenił(a) film na 8
Hoax

nie wiem czy sie czepiam ale poza tym zastrzezen do filmu nie mam :)
(moze oprocz polskiego tytulu :D)

kemka

No to chyba każdy ma akurat:]

<za krótki>

Hoax

film? podobał mi się, trafił mnie, że tak to ujmę, aczkolwiek szkoda, że zakończył się tak, a nie inaczej, ale jestem pewna, że gdyby skończył się happy end'em to dałabym 8, ale teraz jestem pewna, że zasługuje na 9/10

ocenił(a) film na 10
kasia_angel2007

Te włosy ukazywały to ze miną jakiś czas po tym a ta dziewczynka w końcu utrzymuje kontakt z tatą.:)

gosia1216

Dokładnie ^^
Zgadzam się z tym!

<za krótki>