Żenada...ten film jest do bani,a poza tym Pattison nie pasuje do tego czegoś
Szkoda że tylko kły i nieśmiertelność kojaży się większości z Tym aktorem... Proponuję zastanowić się nad tym co niesie za sobą film a nie oczekiwać kolejnych scen o wampirach...
Odnośnie Twojego komentarza w tym temacie -> http://www.filmweb.pl/film/Poradnik+pozytywnego+my%C5%9Blenia-2012-506803/discus sion/Dysonans.%C2%A0,2131774. Nie bądź hipokrytką, nie komentuj filmu jak Ci się nie podoba. ;]
Powiem tak, przeczytałam w komentarzach, że końcówka bardzo zaskakująca... potem wzięłam się za oglądanie filmu i w połowie nie mogłam wytrzymać z nudy... ale dotrwałam jakoś z przerwami, bo byłam ciekawa końcówki. Nie powiem, była wzruszająca, ale nie poleciłabym tego filmu. Strasznie nudny jak dla mnie, obejrzałam wiele dramatów i kocham ten gatunek, ale ten film według mnie nie wyszedł najlepiej. A nasz kochany aktoreczek z Zmierzchu w pierwszej połowie filmu grał fatalnie (miny, gesty itp przypominały Edwarda z Zmierzchu :/) w drugiej połowie trochę się poprawił ale nie była to dobra gra. - takie jest moje zdanie.
Dzięki za trzeźwą ocenę filmu - telewizyjna realizacja, słabe aktorstwo, tandetne chwyty scenariuszowe. Twist na końcu jest - zgoda - ale ani on, ani znane nazwiska aktorów nie ratują całokształtu. Jest to typowy dramat telewizyjny i odbiorcom tego typu strawy będzie się podobał. Niestety nie ma we mnie tolerancji dla tego typu narracji.
Nom, to idiotyczne, powiesił się...OMG a kogo to obchodzi? Tylko tę laskę, z którą sypiał...fatalnie grał. Film zanudzał na śmierć...nie obejrzę go już nigdy, tak samo jak wody dla słoni
Że co proszę? Powiesił się? Heh, nic dziwnego, że niektórym się film nie podobał, skoro nie wiedzą, co się stało 11 września 2001 roku, a co za tym idzie zupełnie nie rozumieją przekazu filmu :)