Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Na amerykańskim plakacie jest "LIVE IN THE MOMENTS" - Żyj chwilą, na hiszpańskim też. Na polskim tymczasem Miłośc może byc wieczna...
Kto to tłumaczył? No kto ja się pytam?!?
To jest oczywiscie nawiazanie do Zmierzchu - Twilight, gdzie jedno z haseł brzmiało "Love can be forever",ale to jest bezczelne....

ocenił(a) film na 7
Anastazja373

nie zwróciłabym na to uwagi... Chociaż od początku było wiadomo, że promocja filmu będzie oparta na Parkinsonie...Nawet w Cinema jest jakiś konkurs - przyjdź na Remember Me, a masz szanse wygrać plakaty bohaterów Zmierzchu, czy coś w ten deseń. Smutne, bo w takim razie film musi być słaby, a jego jedynym atutem jest gwiazdka Twilight...

ocenił(a) film na 8
Anastazja373

co za żal... ale cóż, w Polsce liczą na to, że rozwrzeszczane fanki Edzia polecą na ten film bo ich idol tam gra... chyba poczekam z pójściem do kina bo znów jak się pojawi na ekranie to małolaty będą piszczeć i sikać w gacie... ehh
(ten koleś nigdy nie uwolni się od roli Edka)

Anastazja373

ten zmierzch to jakieś totalne nieporozumienie dla mnie, może dlatego że nie mam wyobraxni albo coś w tym stylu, ale to nie dla mnie. ten film za to chętnie obejrzę, nawet jeśli reklamują go hasłami ze zmierchu. a swoją droga to mogliby reklamowac go haslami z terminatora a i tak fanki zmierchu pójda na to do kina;P patison jest teraz dobrym towarem i każdy film z nim będzie wielkim sukcesem kasowym. zwłaszcza, że jest tak nachalnie reklamowany w mtv;p

Anastazja373

ja tam lubię zmierzch ale moim
zdaniem "twój na zawsze" "zmierzch"
to dwa inne filmy i powinien być inny
tekst reklamujący-.-"