już wiecie, że film jest do du*y. skąd możecie to wiedzieć???
....
mi sie wydaje, ze film moze byc dobry, a po obejrzeniu trailera wydaje mi sie ze Patinson zagra tam całkiem nieźle, w kazdym razie lepiej niz w twilight. ale tego sie przekonamy po premierze. trzymam kciuki, bo fabula mi sie podoba. taka troche w stylu od Sparksa, nie sądzicie?
Nooo... powiedzmy. Zapowiada się miły film, w sam raz na pierwsze wiosenne weekendy. Wiążę z nim spore nadzieje bo kibicuje Pattinsonowi w jak najszybszym odcięciu się od roli z sagi.
po ostatnim pokazie (chyba dla dziennikarzy) zbiera same dobre opinie
http://pattinsongallery.blogspot.com/2010/02/rob-pattinson-can-act-remember-me-i s.html
Bardzo się cieszę :) Ja w większości recenzji widziałam oceny 2 lub 2.5/5 ale myslę, że to zwykła rzecz gustu i nastawienia do odtwórców ról głównych.
mysle ze ten film moze byc ciekawy. a robert chyba juz nie gra sztywno, tzn. ok wnioskuje tylko z trailera.
Brawo dla autora tego tematu:)
Zgadzam się w zupełności.
Zmierzch mi się nie podobał, ale to nie znaczy, że inny film z udziałem Roberta musi równać się porażce.
Fakt, Robert w Zmierzchu jest dość tajemniczy i dziwny. Inaczej tą postać wykreował niż jest w książce. Ale myśle, że to dobrze. To jest film na podstawie książki, a nie książka w filmie. Innym może ta gra się nie podoba, ale ja i tak uwarzam, że jest fajna. Nie przeczę lubię sagę Zmierzch jako książkę i film. Książka i film mają inny urok i się trochę róźnią.
Nienawidzę czegoś takiego jak ktoś obejrzał Twilight i mu się gra Roba i innych nie podobała, to uważa, że ogólnie jest do dupy i że wszędzie będzie tak grał. Dobry aktor musi umieć zagrać wszystko. I wydaje mi się, że wszyscy zjerzdzają Pattinsona dlatego, że JEDNA rola zrobiła z niego bardzo rozpoznawalną i lubianą osobę. Najpierw obejrzyj sobie inne filmy z jego udziałem(a było ich sporo), i później komentuj jego grę aktorską. Jeden film nic nie daje nawet jeśli ubustwiają go nastolatki... W sumie to nie jego wina, że ten film tak się podoba - to widać, że oni się AŻ takiego czegoś nie spodziewali...
Nie moę się doczekać "Remember me"!!!!!!! :D
zgadzam sie z Toba w zupelnosci i tez czekam na remeber me,
a widziałyście "The Bad Mother's Handbook" ? tam rob fajnie zagrał
Kolejny temat z serii "jak mogliście to widzieć, skoro nie było premiery"?? Douczcie się może w kwestii pokazów przedpremierowych, pokazów dla dziennikarzy, film mógł także zwyczajnie wyciec do Internetu. Trochę wyobraźni, życie filmu nie zaczyna się od daty premiery...
Naprawdę wierzysz że te wszystkie dzieci, które nie lubią Pattinsona z reguły, były na festiwalach i pokazach dla dziennikarzy?
Zapewne są jacyś pajace, którzy oceniają film zanim obejrzą, ale uważam, że jest to margines. No chyba że dla was każdy, kto ośmielił się skrytykować ten film na pewno wcale go widział i jest kretynem/dzieciakiem/niedouczony/zawistny.
P.S. Do tej pory wydawało mi się, że to właśnie niepoważne dzieciaki tak lubią Pattinsona i wystawiają 10 na wyrost...
W Polsce nie jest on za bardzo lubiany. Chociaz nie wiem, bo w kręgach Bravo itd. na co dzień się nie obracam, ale wnioskując z normalniejszych wypowiedzi jakie zdarzyło mi się tutaj czytać to ludzie traktują go raczej lekceważąco. Szkoda mi chłopaka. (i to nie ironia)
wiedzą bo dzisiaj jest światowa premiera pajacu ;] nie wszyscy mieszkaja w PL ;]
wiemy to stąd, że KAŻDY film, gdzie gra Robert Pattinson jest beznadziejny, gdyż to tak, jakby oglądać film z kłodą w roli głównej. !!
robert pattinson = 0/10 ;]
a tak serio kunszt aktorski żaden, szkoda tylko że taka obsada gra z takim drewnem.