Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Koniec jest powalający i zaskakujący, zawsze przy nim uronię łzę

ocenił(a) film na 3
tom_19

Jestes facetem i beczysz na takim gównie?

ocenił(a) film na 8
Jordan09

Beczenie to nie to samo co uronienie łzy(wzruszenie się). I tak na tym, jak ty to nazywasz "gównie".

ocenił(a) film na 3
tom_19

wow, to mnie zszokowałes.. nie myslałam ze mężczyzna może sie wzruszyc takim badziewiem. Ja płakałam ale ze śmiechu..

ocenił(a) film na 8
Jordan09

Jak widać po ocenie i miejscu w rankingu filmu, to należysz do zdecydowanej mniejszości :)

ocenił(a) film na 3
tom_19

Tak, masz racje . Ale wiesz, dziwi mnie to. Bo ja naprawde nie widziałam w tym filmie nic wyjątkowego. Cały film po prostu sie dłuzył, nie opowiadał zadnej niezwykłej historii tylko love story jakiś małolatów . Koncówka była faktycznie najlepsza ale mimo to i tak bez rewelacji. Szczerze mówiac , mysle ze ta ocena to troche zasługa nastolatek które ze wzgledu na Roberta dawały bez zastanowienia 10 :)

ocenił(a) film na 8
Jordan09

Myślę że więcej jest antyfanów co bez namysłu dają 1 filmom z jego udziałem:) Wszystko zależy od wrażliwości człowieka. Jednych to wzrusza inni wolą sobie oglądnąć film pełen akcji, bez większych głębszych emocji. Są różne gusta ale żeby obiektywnie stwierdzić czy film jest dobry czy nie to wystarczy spojrzeć na jego ocenę i ranking. Nie da się bardziej obiektywnie ocenić filmu, im więcej osób zagłosowało tym ocena jest bardziej sprawiedliwa i obiektywna:)

ocenił(a) film na 3
tom_19

Ale z drugiej strony , zobacz ile jest aktorów , którzy zagrali moze w jednym filmie mały epizod a maja średnia 7,7 lub wyzej ;/ Na przykład :

http://www.filmweb.pl/person/Eve+Mauro-779888

Te oceny to tez takie troszkę z przymrużeniem oka..

ocenił(a) film na 8
Jordan09

Ona ma tylko 60 głosów, nie jest brana pod uwagę do rankingu nawet bo ma ich za mało. Jak powyżej powiedziałem im więcej głosów tym ocena obiektywniejsza.

ocenił(a) film na 9
tom_19

Dałam 9, a Robert naprawdę dobrze poradzil sobie w tej roli. Nie można go oceniać na podstawie innego filmu w którym zagrał bo komentujemy całokształt TEGO filmu, a nie jakąś jednostkę.
Nie mogę tlk zrozumieć dlaczego Tayler się zabił i to wtedy gdy wszystko zaczęlo się ukladać? Końcówka rzeczywiście zaskakująca, przez co ten film jeszcze na jakiś czas zapadnie m i w pamięć :)

ocenił(a) film na 8
Ladymovies

Nie zabił się tylko samolot walnął w wieżowiec

ocenił(a) film na 9
tom_19

Aaaa .. no właśnie się zastanawiałam o co tam dokładnie chodziło. Smutne ;c

Ladymovies

ogladalam 7 razy :))

ocenił(a) film na 9
luccaSKYFALL

Skoro sądzisz że film opowiada tylko o jakiejś tam "love story" to najwidoczniej w ogóle tego filmu nie zrozumiałeś.

ocenił(a) film na 3
Polly_1996

No to wytłumacz mi ten głębszy sens.

ocenił(a) film na 9
Jordan09

Film opowiada o problemach młodego chłopaka, który próbuje uporać się z samobójstwem brata, jednocześnie starając się być jak najlepszym bratem i nie zawieść młodszej siostry pomimo ojca debila, dla którego najważniejsza jest firma. Film pomaga dojrzeć w takich sytuacjach sens i wyjście. Przeplata się tam love story, ale nie takie jak w innych kretyńskich filmach. Tylko miłość opartą na wspólnej pomocy w otrząśnięciu się z tragedii, ponieważ dziewczyna też na pewno nie doszła do siebie po stracie matki. I na sam koniec ukazuje nam jaką tragedią był zamach z 11 września, aby widzowie zrozumieli jak wiele ludzi straciło życie, nie jakiś przypadkowych tylko niezwykłych utalentowanych etc., którym jedynie co można zarzucić to to, że znaleźli się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie.

ocenił(a) film na 3
Polly_1996

No niestety , dla mnie to jest banalna historia.

ocenił(a) film na 3
Polly_1996

chociaz moze źle to ujęłam. Historia cos na miare ,, co gryzie GG" ale jednak zupełnie inaczej przedstawiona.

ocenił(a) film na 9
Jordan09

Twoje życie twoje zdanie.

Polly_1996

jej zycie jest takie ze ma napompowane usta a na 10 ocenia shreki, madagaskar i dziennik cwaniaczka. nie warto zawracac sobie glowy opiniami szarych myszek

ocenił(a) film na 3
dani2706

shrek jest ambitniejszy niz to gówno. kolejny romantyk i wrazliwiec który beczy na byle jakim dramacie sie znalazł?

ocenił(a) film na 3
Jordan09

albo pedał, który daje 8 za to ze w filmie gra pattinson?

Jordan09

wez sobie dziewczyno przejrzyj filmy ktore obejrzalas i sama sobie odpowiedz na pytanie kto tutaj jest zalosny. jakies denne komedie co ledwo w top 5000 sie mieszcza, dzienniczki cwaniaczka nawet w top 3000 nie wchodza albo karate kid na 10 ocenia omg... rozumiem ze gustujesz jedynie w komediach romantycznych jak to na pusta lalke przystalo i lubisz czasem cos familijnego obejrzec bo to filmy bez konkretnego przeslania a do tego przy takich filmach mozna robic 10 roznych innych rzeczy a i tak sie zalapie o co w filmie chodzi. Co tutaj dalej tlumaczyc takiej lalce z botoksem w ustach jak ty? Film nie jest moim ulubionym, nawet nie nalezy do grona moich ulubionych filmow a 8 dalem bo wedlug mnie to bardzo dobra produkcja z przeslaniem - czyt. komentarz Polly_1996

z mojej strony eot

ocenił(a) film na 3
dani2706

dobra , nie rozmawiam z Toba bo widze ze jestes jakimś gówniarzem co za duzo w głowie nie ma.

Co do botoksu. Zastanów się co mówisz mądralo. jestem nieletnia , kto niby miałby mi zrobić botoks, co? Bawią mnie tacy mądrusie jak ty , którzy gó*** wiedzą a sie mądrują. Tyle z mojej strony.

ocenił(a) film na 10
Jordan09

Ja tam uważam że ty za dużo w głowie nie masz i nie obrażaj człowieka, który umie coś wynieś z filmu.
A ja jesteś tak pusta to nie oglądaj filmów z przesłaniem .

ocenił(a) film na 7
Ladymovies

o co chodziło? przecież to był 11 września... oglądasz filmy ze zrozumieniem? :p

ocenił(a) film na 9
irlandia28

Oglądałam dramat, a nie film historyczny -,- I nie oglądam ich ze zrozumieniem tlk z uczuciami ...
btw. po to to napisałam, żeby się dowiedzieć więc sorry .

tom_19

Ja właśnie nie. Tylko coś w stylu : K**** mać geniusz.
Hmmmm ..... ;D