Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Cześć. Mam pytanie. Ten film leci w kinie z napisami czy z lektorem?
Pozdrawiam

Ewka___

A na stronie kina nie napisali?
No raczej z napisami...

ocenił(a) film na 9
Hoax

ja się cieszę, że jest z lektorem, bo tłumaczenia nie są dokładne, przez co zawsze dużo tracimy, a lektor zagłusza to co mówi aktor

ocenił(a) film na 8
Elisa123

Ja w kinie byłam i film był puszczany z napisami a nie z lektorem... Myślę zresztą, że lepiej się ogląda film z napisami wszystko słychać dokładnie a poza tym jest dokładniej przetłumaczony...

Ewka___

Jasne, że z lektorem. Razem z przerwami na reklamy "-_-
Ludzie, czy kiedykolwiek w KINIE na filmie z lektorem?!

Beyond_Birthday

Czy byliście kiedykolwiek*

Beyond_Birthday

Ewka, ty pierdolona idiotko, w kinie nie ma czegoś takiego jak lektor, chora jestes? Boze, brak słów. Chyba że to prowokacja;D.

R9onaldo

A ty cieciu nie wyzywaj innych, wyluzuj troche, bo to nie miejsce od tego typu tekstow. Spytala bo moze zadko bywa w kinie, albo jest mloda i sie nie orientuje. Poczules sie bardziej męski jadąc ją od popierdolonych? Na żywo pewnie boisz sie wyjrzec za okno...

Ewka___

w kinie nigdy nie ma filmów z lektorem. Zawsze są z napisami. a ty tam wyżej (nie ronaldo) idiotko skoro w napisach są błędy to i lektor też może mówić z błędami (tłumaczeniowymi) bo lektor to poprostu gadające napisy. Ktoś też mu tekst przetłumaczył.

albo nie była nigdy w kinie, albo prowokacja hehe ;D

Ewka___

o to było do Elisy123. to co napisałam. i w ogóle przeczysz sama sobie, przeczytaj co napisałaś haha

ocenił(a) film na 7
Jamaica69

nie bardzo was ludzie rozumiem ;) Za komuny w kinie siedział koleś i czytał ;) Lektor LIVE :)

Graczdari

Ale tylko na pokazach specjalnych więc czasami trafiała się i lektorka na przykład czytająca Easy Rider.