Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

SPOILER

Nie oglądałeś nie czytaj !!!

SPOILER

Właśnie obejrzałem ten film i z ciekawości chciałem zobaczyć komentarze na forum. Powiem tak gdyby nie zakończenie był by to dla mnie przeciętny film młody pijący, palący nie szanujący życia chłopak z powodu śmierci brata + wątek morderstwa w metrze + wątek miłosny + wątek z ojcem którego nie obchodzi własna córka hmm gdzieś to widziałem ,ale właśnie pojawia się to ,ale te wszystkie wątki razem ok film był by tylko średni ,ale dodać do tego świetną muzykę + zaskakujące zakończenie i film tylko pozostaje w pamięci ,a ja uważam ,że aż zostaje w pamięci bo chyba o to chodzi tego nikt się nie spodziewał.

Tak odbiegając od tematu jak czytam niektóre tematy ,jak można się nie domyślić ,że chodzi o WTC ,że 11 września 2001 r. itp. ,jak czytam dla czego Tyler popełnił samobójstwo to nie wiem czy się śmiać czy płakać????

A propo spojlerów oraz niektórych ludzi typu: Lestat_18 i tym podobnych...
Ja się przyzwyczaiłem ,że są tutaj osoby ,które psują tą społeczność i nawet nie zerkam na tematy przed obejrzeniem filmu bo wiem ,że ludziom się nie wytłumaczy i zawsze znajdzie się "mądry inaczej" czytaj idiota. Inym radzę to samo chyba ,że lubicie poznawać zakończenie przed filmem.

Pozdrawiam serdecznie:)

Pozdrawiam