Jaki Tyler miał powód by skoczyć ... ? :-( Zakończenie rzeczywiście przykre. Czyżby tęsknota za bratem?
Myślę, że chyba jednak to pytanie jest żartem. Ciężko mi uwierzyć, żeby ktoś nawet tego wydarzenia z historii nie znał. A jeśli Twoje pytanie jest tak na serio, to odwołuje do sprawdzenia sobie co zdarzyło się 11 września 2001...
Doskonale pamiętam co to za data ... Oczywiście że żart, choć głupi. Jednak i tak wzruszyłem się w ostatnich minutach filmu.
Myślę, że dla każdego ten motyw jest wzruszający, po prostu samo wspomnienie tego wydarzenia wywołuje emocje.
Jak się nie chce znać fabuły, to nie czyta się forum, ja tego już się nauczyłam :) Sama staram się nie spoilerować, ale czasami się nie da...
pisałam do Mateusz15401, źle umieściłam komentarz ;)
czasem chce znać opinie innych o filmie, dlatego wchodze w komentarze, jak ktos zaznacza, ze spojler to nie czytam... a tu pierwszy od góry komentarz, pierwsze widoczne zdanie i aż sie nie da nie zwrocic na to uwagi
Haha ale przynajmniej nie jest to tak na prawdę spoilerowanie, bo jak wiadomo nie pokrywa się to z wydarzeniami w filmie. Więc oglądasz, oglądasz, spodziewasz się czegoś, a tutaj niespodzianka jednak nie skoczył ooo :D