Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Jaki Tyler miał powód by skoczyć ... ? :-( Zakończenie rzeczywiście przykre. Czyżby tęsknota za bratem?

ocenił(a) film na 8
Mateusz15401

Ty na serio tak?

Mateusz15401

Myślę, że chyba jednak to pytanie jest żartem. Ciężko mi uwierzyć, żeby ktoś nawet tego wydarzenia z historii nie znał. A jeśli Twoje pytanie jest tak na serio, to odwołuje do sprawdzenia sobie co zdarzyło się 11 września 2001...

jona13

Doskonale pamiętam co to za data ... Oczywiście że żart, choć głupi. Jednak i tak wzruszyłem się w ostatnich minutach filmu.

Mateusz15401

Myślę, że dla każdego ten motyw jest wzruszający, po prostu samo wspomnienie tego wydarzenia wywołuje emocje.

ocenił(a) film na 6
jona13

Dzieki za spojler.

Cricetidae

Jak się nie chce znać fabuły, to nie czyta się forum, ja tego już się nauczyłam :) Sama staram się nie spoilerować, ale czasami się nie da...

ocenił(a) film na 6
jona13

pisałam do Mateusz15401, źle umieściłam komentarz ;)
czasem chce znać opinie innych o filmie, dlatego wchodze w komentarze, jak ktos zaznacza, ze spojler to nie czytam... a tu pierwszy od góry komentarz, pierwsze widoczne zdanie i aż sie nie da nie zwrocic na to uwagi

Cricetidae

Haha ale przynajmniej nie jest to tak na prawdę spoilerowanie, bo jak wiadomo nie pokrywa się to z wydarzeniami w filmie. Więc oglądasz, oglądasz, spodziewasz się czegoś, a tutaj niespodzianka jednak nie skoczył ooo :D

ocenił(a) film na 8
Mateusz15401

jakieś żarty se robisz????????

Sol1987

Jakbyś czytał/a poprzednie komentarze, to byś wiedział/a, że tak.

ocenił(a) film na 8
jona13

a ja wcale nie sądzę, że robił sobie żarty, tylko po Twoim komentarzu nie chciał wyjść ja kompletnego idiotę, że nie skojarzył faktów. inaczej nie sądzę, że zakładałby wątek 'motyw' ;) ale to tylko moje zdanie ;) co do zakończenia - miazga.