żeby nie szufladkować aktorów po jednej roli. Szykując się do filmu 'Twój na zawsze' spodziewałam się romansowej szmiry z otoczką wyciskacza łez a'la Zmierzch. Ale... Ten film przerósł moje oczekiwania. Pozytywnie. Był smutny, pokryty szarością życia dorosłego, nabrał kolorów po tym główna para się zaczęła spotykać. Poruszał mnóstwo wątków. Kiedy leciały napisy końcowe, byłam w szoku. Nagrano oryginalny film, z oryginalnym pomysłem i odegrano swoje role świetnie. Nie należy się zniechęcać przez pryzmat Edwarda ze Zmierzchu.
Bardzo się zgadzam. Ja, włączając film, spodziewałam się jakichś kolejnych uniesień emocjonalnych i gadania o miłości przez połowę filmu (czyt. sceny ze Zmierzchu). A film jest.. naprawdę świetny.
ja naprawde uważam go za dobrego aktora, widziałam już wcześniej ,, wode dla słoni'' więc wiedziałam, że ten film nie będzie beznadziejny ;)
Dokładnie Robert pokazał swoją wrażliwość i tak na prawdę pokazał na co go stać. Jak dotąd jego najlepsza rola.
dokładnie, tak jak film z jego udziałem "Woda dla słoni" , również mogę śmiało powiedzieć ,że warto obejrzeć :)
miałam to samo! byłam pewna, że obejrzę coś płytkiego i durnego... tak bardzo mnie zaskoczył, że nie wiem nawet co napisać.Choć może nie jest to arcydzieło to trafia do ulubionych!
własnie a propos Patinsona . Zawsze wydawał się mi taki wampirzy i w kazdym filmie sie mi tak kojarzyl, co bylo troche z niechecajace, ale po "twój na zawsze" i "woda dla słoni" stwierdzam , ze jest cholernie przystojny. :)
Ma jakąś taką kanciastą twarz, ale zagrać potrafi.
Myślałam, że po roli w Zmierzchu nie potrafi nic z siebie wykrzesać, ale po "Twój na zawsze' i "Woda dla słoni" zwracam honor.
Dokładnie tak jak piszesz;) Ja już od dłuższego czasu szukam filmów, które mnie naprawdę poruszą i ten bez wątpienia jest jednym z nich.
I ja również się zgadzam z Tobą. Też szufladkowałam go i długo przekonywałam się do tego filmu, ale po obejrzeniu... Zdecydowanie jest mój ulubiony film obecnie i Robert naprawdę pokazał klasę. :) I nie tylko. Lepszy z niego człowiek niż wampir. :D
A film świetny, nic dodać, nic ująć. Wzruszający, pełny przesłania i błyskotliwości i taki... ponadczasowy? :)