Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Ciekawi mnie o czym ma być ten film? Bo póki co żadnych "wiadomości" na tej stronie jeszcze nie ma...

Grecien

Znalazłam taki opis:
"Robert Pattinson w roli Tylera Rotha, zbuntowanego chłopaka, który ciągle pakuje się w jakieś kłopoty. Samobójstwo jego brata doprowadziło do rozwodu rodziców i całkowitego rozpadu rodziny. Tragiczne zdarzenia odebrały Taylerowi sens i ochotę do życia. Pewnej nocy Tayler wdaje się w bójkę, która w końcu kończy się poturbowaniem chłopaka przez funkcjonariusza policji. Niedługo po tym zdarzeniu Tayler poznaje Ally Craig (Emilie de Ravin). Dziewczyna, której matka została zamordowana, jest córką funkcjonariusza, z którym zadarł Tayler. Z chęci zemsty, chłopak chce uwieść i porzucić Ally. Okazuje się jednak, że parę zaczyna łączyć coś więcej."

aryel1

Mmm...rozumiem, dzięki! :) ale to zastanawia mnie czy naprawdę będzie to w takim razie melodramat czy nie raczej jakiś romansik z "Robusiem" w roli głównej, może się myle ;-)

Grecien

Raczej dramat romantyczny czy coś w tym stylu. I nie jest tylko o Tylerze i Ally.

aryel1

Normalny klasyczny przykład: chce sie odegrać i bach wielka miłosć jak grom z jasnego nieba ....

ocenił(a) film na 7
Grecien

Dramat. Zakończenie jest bardzo dramatyczne ;]

Nehellenia

Tylko siedź cicho :P

ocenił(a) film na 7
Beyond_Birthday

Byłabym największą małpą, gdybym zdradziła takie zakończenie ;]

Nehellenia

Zapewne meeega zaskakujące...Robert P. jest gwarantem "ŚŚŚWWWIEETNYCH" zakończeń :)

ocenił(a) film na 7
Grecien

A jest?
Ja bym nie powiedziała, że spodziewałam się takiego zakończenia od początku czy nawet połowy filmu, więc tak, dla mnie było mega zaskakujące. Czy dobre? Nie wiem, okaże się w filmie.

Nehellenia

A skąd niby wiesz jakie będzie zakończenie?

ocenił(a) film na 7
Czikita

ze scenariusza? xD

aryel1

normalnie jak telenowele brazylisjkie:P
identyczny scenariusz :P
................
................
................
................
................
................
................

sydziuchna

No raczej nie bardzo bo to nie komedia romantyczna,
tylko melodramat.

ocenił(a) film na 6
Grecien

Zgadzam się z Vesper
To będzie o tym samym co wszystkie filmy romantyczne .
Najpierw się w sobie zakochują
ale coś im przeszkadza w miłości a potem znów są razem i tyle
a na końcu pewnie się pocałują
x D
Nuda i tyle ...