Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

i nigdy bym nie pomyślała że mnie tak wzruszy ! a szczególnie końcówka,aż łza sie w oku
kręci.....

ocenił(a) film na 8
Sol1987

Miałem założyć taki sam temat ale podepnę się pod Twój. Nie wiedziałem o czym jest film i bardzo wzruszyłem się pod koniec filmu ...

ocenił(a) film na 7
klucznik44

Dokładnie, zakończenie dosłownie wgniata w fotel!

ocenił(a) film na 10
BlueBlackLady

dawno oglądałem, i właściwie zakończenie to jedyne co pamiętam. Ale pamiętam że było tak miażdżące ze film dostał ode mnie 10/10. Musze obejrzeć jeszcze raz ;)

Sol1987

bardzo wzruszający,a szczególnie koniec filmu:(

ocenił(a) film na 8
Sol1987

Film nawinął mi się zupełnie przypadkowo. Z nudów sięgnełam po niego nieoczekując niczego wyjątkowego. Wyobrażałam sobie raczej dość nudny film z przyćpanym Pattinsonem u roli głównej. A tu miłe zaskoczenie. Film bardzo mi się spodobał i to właśnie rola Roberta mnie urzekła. Był taki... prawdziwy w tym filmie. A co do zakończenia? Po prostu się popłakałam.... A dość rzadko mi się to zdarza przy oglądaniu tych "nowych" filmów. Moja ocena- 9/10.

ocenił(a) film na 8
baska02

Dzięki baska02 nie muszę zakładać nowego tematu żeby wyrazić swoją opinię o Remember me ;) napisałaś dokładnie to co myślę. Film dobry, urzekł mnie a przy nowych produkcjach baaaardzo rzadko się to zdarza. Pattinson w tym filmie całkiem niezły [wreszcie]. Jednym słowem film urzekający, a zakończenie wgniatające w fotel.

8/10