Żal.. To wiadome czy on jest heteroseksualny.. :D.. I tak się nie zgadzam :P.. Jak bd miał dowody :P .. to się zgodzę ..
nie po prostu on jest zazdrosny o niego choć nie wiem po co przecież ten cały Robert to jest brzydki jak cholera ja nie wiem kobiety muszą być ślepe ja jestem chyba jedyną która widzi
Czy to nie szczyt durnoty, homofobii i infantylizmu zastanawiać się nad tym w takim miejscu jak filmweb? potrzebujesz informacji od ludzi, którzy i tak nie znają odpowiedzi? Przykre,że w ogóle potrzebujesz informacji na to pytanie, jakakolwiek nie byłaby odpowiedź...Dorośnij, wychowaj się samodzielnie jeśli nikt nie zdołał wychować Cię na kulturalnego człowieka, może przestań kupować ,,Życie na gorąco" i wchodzić na Pudelka, kup sobie coś jakieś czasopismo o kinie...
Filmu jeszcze nie oglądałam ale zamierzam.
Wkurza mnie tylko to, że robią od razu większym drukiem ROBERT PATTISON , chcąc przywołać tym fanów Zmierzchu.
"fanki" Zmierzchu ;]
głupotą jest zakładanie takiego tematu.
gówno mnie obchodzi kim jest.
oceniam jego kunszt aktorski, i o tym powinniśmy pamiętać.
a to że nie ma kszty umięjętności i jest drewnem i jedną miną srającego
psa to już inna bajka.
prawda jest taka że pattison posiada ubogi warsztat aktorski i raczej wielkim aktorem nigdy nie zostanie
po co w ogóle ta dyskusja na temat Pattinsona? aktor jak aktor, każdy ma swoich fanów/fanki, niektóre to nastolatki, które patrzą wyłącznie na wygląd, a inne nie. Więc? W czym problem? Każdy ma swoje zdanie.