Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

PORAŻKA

ocenił(a) film na 3

Film kompletnie niczego nie wnosi. Nie trzyma w żadnym napięciu. I jest jak dla mnie o niczym ciekawym i godnym uwagi.

pozman

Rzeczywiście nowatorski nie jest. Nie jest nawet specjalnie ciekawy. Ale ma fajny klimat i dobre zakończenie. Pattinson też jest OK. Ogólnie 7/10.

ocenił(a) film na 9
pozman

Kwestia gustu nic poza tym .... Mi bardzo się podobał ale jak już mówiłem kwestia gustu....

Malpa18385

Ja dałam 7. Głównie dzięki zakończeniu. Takiego finału się nie spodziewałam.

pozman

Film ma więcej sensu niż większość produkcji. W przeciwieństwie do większości filmów opowiada o kilku istotnych sprawach a dzięki zakończeniu nadaje indywidualną twarz tym, którzy zazwyczaj są tylko liczbą.

ocenił(a) film na 5
wilgotnenoce

Radzę zmienić większość oglądanych filmów.

ocenił(a) film na 8
pozman

nie trzyma w napięciu bo to melodramat a nie film sensacyjny

ocenił(a) film na 3
pozman

Ja też po seansie zastanawiam się po co go zrealizowano i o czym był? chyba pisano scenariusz pod główna rolę męską = sukces murowany. Zły warsztatowo nie był, trudno zarzucić też braku profesjonalizmu - ale sama opowieść z grupy tych "wyssanych z palca" - ciężko o odrobinę empatii oglądając tę produkcję. Ale na pewno wielu się spodoba a wielu wprost przeciwnie.

ocenił(a) film na 8
sdheadb

Skoro po obejrzeniu filmu nie wiesz o czym był to po co się tu wypowiadasz? Film był o relacjach syna z ojcem, a także brata z siostrą no i o miłości. Przyznaję, że podobał się, czasami był zabawny, czasami wzruszający, a zakończenie było wielką niespodzianką, chociaż bardzo żałuję, że główny bohater zmarł to nie zawiodłam się na tym filmie. No i co najważniejsze uważam, że Pattinson idealnie odegrał swoją rolę :)

pozman

masz rację, nie to co choćby Fenomen, czy Śniadanie do łóżka, o te filmy tyle wniosły do historii kina,niemal zapisały się w niej złotymi zgłoskami, podobnie jak Ciacho,które tez zostało przez Ciebie wyżej ocenione...no comments

p.s. niektórzy powinni mieć reglamentowany dostęp do internetu