Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Nie jestem wielkim fanem uwielbianego przez nastolatki Roberta Pattisona i może to wpłynęło na odbiór tego filmu, bynajmniej nie były to najlepiej spędzone niecałe 2 h. Nie mam pojęcia jakie uczucia ten film miał wywoływać, na mnie nie zrobił wrażeni. Historia bardzo w tego typu filmach "odgrzewana", gra aktorów pozostawiała wiele do życzenia, a koniec filmu moim zdaniem zupełnie nie trafiony i nieuzasadniony, przedstawiony w sposób "był i go nie ma". Mógł to być całkiem przyjemny film, ale uważam że mogłem ten czas lepiej spożytkować;)

ymek1991

Chyba koniec nie był na szczęście skierowany do Ciebie .:) .Fakt film mi się ciężko ogląda bi tak był zbudowany i to nie przez grę aktorów a raczej przez użyte światło , które było nie najlepsze.Tak że koniec był głównym aktem filmu i tam było użyte znakomite światło dla zupełnego kontrastu. Widać że nie każdemu ten zabieg odpowiadał. Film z założenia nie miał być kolejnym przyjemnym romansidłem a filmem dającym wsparcie dla rodzin które wciąż pamiętają i mogą wciąż mieć poczucie winy związane z tym co się wydażyło.

MorganaBlackcat

Bardzo podoba mi się twoje podejście do tematu;) Po prostu widziałem lepsze filmy o podobnej tematyce, a w tym filmie wydaje mi się że nad melodramatem przeważał romans, który moim zdaniem rozpoczął się za szybko;)

ymek1991

Masz racje że są lepsze. Natomiast ten jest dla mnie bardzo specyficzny.Faktycznie dość trudny w odbiorze , Wzbudza skrajne emocje i takie było chyba założenie jego twórców.