Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130474
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Pattinson.

ocenił(a) film na 10

Szkoda ze wiekszosc ludzi patrzy na Roberta przez pryzmat Sagi. moim zdaniem jest to bardzo utalentowany czlowiek-aktor. Wystarczy obejrzec wlasnie film Remember me lub Water for elephant. Genialne role, genialnie zagrane. Licze tez na duze emoce zwiazane z nowym filmem Roberta. Mlody utalentowany czlowiek, zywie szczera nadzieje ze zostanie kiedys tak cieplo przyjety i ze zmieni sie ego wizerunek w oczach ludzi-hipokrytow tak jak DiCaprio. Kiedys uwazany tylko za Playboya i przystojniaczka dzis jednego z nalepszych aktorow w HW. Chcialbym zobaczyc Pattinsona w jakims naprawde dobrym kinie akcji ;]

Pozdrawiam.

Ochrzczony

dokładnie... jest rewelacyjnym aktorem, doskonale wpasuje się w każdą rolę!

dodsab

Rewelacyjnym? No bez przesady może ma na takiego zadatki, ale jeszcze wiele mu brakuje co nie zmienia faktu, że pozytywnie mnie zaskoczył, bo myślałem że to drętwy aktor dla małolatek.

ocenił(a) film na 7
Ernold1

Zgadzam się z Toba, rewelacyjny to on jeszcze nie jest, ale kto wie...:) Mnie także pozytywnie zaskoczył. A wracając do filmu to gdyby zakończenie było inne( happy end ) to byłby to dobry film, a tak mogę powiedziec że mnie zaskoczył Pozytywnie :)