Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Moment w którym Tyler odprowadza siostrę do klasy po zdarzeniu na urodzinach jest mega sama już miałam dość tych małych smarkul a On takie coś:) No i ten uśmiech małej jak już wyszedł:) Szkoda tylko że ostatni raz stanął w jej obronie..
No i ta sprawa z Ojcem w końcu zaczął nim być dla małej No i pokazał że mu zależy:) No i te zdjęcia na wygaszaczy Kompa mówią wszystko:)

ocenił(a) film na 9
Jansen

świetny film po prostu... no ten moment w szkole fajny. ;) i bardzo fajne było jak Tyler pojechał do ojca wtedy, że on nie przyszedł na wystawę Caroline... jak mu wygarniał wszystko. ale koniec zdecydowanie najlepszy..

urszulankaa

Mi się bardzo film podobał. Chociaż nie jestem obsesyjną fanką pana Roberta, to uważam że sobie nieźle poradził z tą rolą.
Zaskakujący koniec. Domyślałam się, że zginie, ale nie że w taki sposób. Bardzo pomysłowe moim zdaniem, zakończenie.
Filmy dający do myślenia.
Pewnie zawyżam, bo to arcydzieło nie jest, ale daje 10. Mało jest filmów, które mnie w taki sposób poruszą, a ten niewątpliwie do takich się zalicza.

Anka_53

Nudne to było, długie i nieciekawe. Kilka emocjonalnych momentów i znowu nudy .........