Na co lepiej iść z dziewczyną na Remember Me czy Alicje w krainie czarów (z drugim filmem jest taki atut ze jest to 3D)?? czy jednak zdecydować się na RM bo romatyczny film??
ja bym wolała iść na Alicję ;) Remember Me zawsze potem można wypożyczyć, a Alicji w domu w 3D raczej się nie da zobaczyć ;]
A ja bym wolała na Remember Me. Wszystko zależy czy dziewczyna woli klimaty fantasy (jak Alicja) czy woli wczuć sie w coś co moze przydarzyć się każdemu i popłakać sobie przy okazji;)
zdecydowanie Remember Me jak dla mnie film okazał się jak narazie najwiekszym pozytywnym zaskoczeniem roku a Alicja odwrotnie najwiekszym rozczarowaniem co nie onzacza ze jest zlym filmem ale napewno nie wybija sie ponad przeciętność poza fenomenalną oprawą wizualną, a samo 3D to jedna wielka kupa takie jest moje zdanie
Ja byłem na Alicji z dziewczyną i jej się bardzo podobał ten film, a mnie bardzo rozczarował :) Na Twój Na Zawsze wybieramy się w najbliższym czasie. Też tak możesz zrobić i nie będziesz miał dylematu ;)
"zdecydowanie Remember Me jak dla mnie film okazał się jak narazie
najwiekszym pozytywnym zaskoczeniem roku a Alicja odwrotnie najwiekszym
rozczarowaniem"
zgadzam się, mi zdecydowanie bardziej podobał się ten film, z Alicji wyszła
taka bajeczka, nie wiadomo do końca dla jakiej grupy docelowej :) A z kolei
ten film był zaskakująco dobry.
Na obu filmach byłam w przeciągu 3 dni, i tak jak wcześniej ktoś wspomniał, "Alicja.." nie wyszła tak dobrze, jak się spodziewałam... rola Deppa genialna, zresztą na to właśnie liczyłam, ale niektóre postacie nieco wkurzające stąd gdy wychodziłam z sali miałam mieszane uczucia. Patrząc z perspektywy film nie był zły, ale spodziewałam się czegoś lepszego. O efektach 3D w ogóle nie ma mowy. Także nawet nie warto przepłacać. Z kolei "Remember me" ma zaskakujące zakończenie i jest po prostu hmm... życiowy. Jeśli chcesz by film był przyjemny dla oka, lepsza "Alicja". Jeśli lepszy film to radziłabym "Remember me" :)) i powiem szczerze, że jak dla mnie to z romantycznościa niewiele ma on wspólnego...