Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130475
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Takie filmy powodują, że się zatrzymujemy... Polecam wszystkim, którzy skłonni są do refleksji nad tym co ważne. R. Pattinson zagrał bardzo dobrze. Bardzo dobre kino jeśli wychodzimy z niego bogatsi...

użytkownik usunięty
rborun

Rzeczywiście świetny. Nie spodziewałam się niczego dobrego, ot, lekki melodramacik, ale zaskoczył. A Pattinson nie jest zły, mam nadzieję, że dadzą chłopakowi spokój po tym filmie. I wielki plus za Sigur Rós w ścieżce!

ocenił(a) film na 8

nie spodziewałam się kompletnie takiego zakończenia. nawet gdy zobacyzłam
datę na tablicy nie skojarzyłam jakoś. dopiero te budynki i już potok
łez... a byłam pewna że to będzie pierwszy melodramat, na którym się nie
poryczę ;) ale prześwietny. całkowita 10.

ocenił(a) film na 7
rborun

Tak, bardzo dobra gra aktorska - to po pierwsze... Poza tym, muszę przyznać, że z początku byłam rozczarowana bo nic się nie działo, jakieś smuty tylko, ale z czasem kiedy film nabierał "rozmachu" oglądałam z zapartym tchem, końcówka mnie rozwaliła. Kocham Pattinsona ;P

ocenił(a) film na 9
magierra

muszę przyznać, że troszeczkę zmieniłam zdanie na jego temat po obejrzeniu Remember Me... mam nadzieję, że częściej będzie dostawał inne aktorki niż Kirsten, która według mnie gra jak kłoda...

a o co do filmu, to się zgadzam ze wszystkim... przepiękny, poruszający.. polecam, tylko strasznie żałuję, że nie obejrzałam pierwszych pięciu minut, bo podobno bardzo dużo straciłam, niestety się spóźniłam :(

ocenił(a) film na 7
Elisa123

Racja, Kristen jest sztywna, to ona psuje całą sagę :/ a z Roberta robi się naprawdę dobry aktor. I podoba mi się ta jego "buntowniczość" ;)