Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Trochę przysnąłem i nie do końca wiem dlaczego Tayler się zabił...?
Przecież wszystko jakoś się ułożyło a on skoczył...
Proszę mnie poprawić jeśli coś źle napisałem np. z tym skokiem... nie mam pojęcia co on dokładnie zrobił bo zasnąłem. ....
Proszę napisać ;]

kamagit

On sie nie zabił, tylko samolot przecież walnął w Word Trade Center, a on stał prawie na samym jego szczycie...

ocenił(a) film na 10
julciczka

Naprawdę nie rozumiem jak ktoś rozumie w taki sposob zakończenia .Przecież tu ten fakt jest bardzo jasno wyjaśniony w koncówce filmie.Koleżanka , ktej polecilam film po obejrzeniu zadała mi to samo pytanie (?),Wiec ja pytam: czy 50% nie kuma tylko zakończenia czy moze całego filmu.Oglądając film przecież trzeba sie nad TYM WSZYSTKIM porządnie zastanowic prawie przez 2 godziny...

ocenił(a) film na 9
asic_c

Może koleżanka nie skojarzyła daty 11.09.2001. Tego trzeba sie domyślić, i dlatego zakończenie jest niebanalne a film poprostu bardzo dobry. Ci którzy spodziewali sie sztucznego Edwarda...muszą powrócić do oglądania sagi "Zmierzch" a Ci którzy liczyli na bardziej ambitny scenariusz...napewno się nie zawiodą.

ocenił(a) film na 8
kamagit

Nie zabił się, poza tym czemu miałby się zabijać? Żeby jego siostra którą kocha cierpiała jeszcze bardziej z powodu starty obu braci?
Chodziło o zamach na Word Trade Center. Chyba większosć ludzi powinna się domyślić po scenie gdy patrzy w okno i oddalają kamerę, po czym widać drugi identyczny, sąsiedni budynek. Tym bardziej, że na horyzoncie ie widać innych tak wysokich budynków, a przecież WTC były z tego znane.
W momencie kiedy zobaczyłam tą scenę włączyła się u mnie reakcja "O k*rwa"

ocenił(a) film na 7
Chutney

Haha ta samo reakcja " O kur*wa ja pie*dole powtarzane ze 4 razy:D:D:D------------------------

ocenił(a) film na 7
niqs_2

hahaa..ja też...o ku**wa 10 razy , po zobaczeniu daty na tablicy xd

adunia166

u mnie tak samo ;d

ocenił(a) film na 9
adunia166

u mnie to samo, jak zobaczyłam datę... cytować nie będę

ocenił(a) film na 9
niqs_2

No to widzę, że nie byłam osamotniona z moją reakcją :P Liczyłam na bardziej szczęśliwe zakończenie :)

Annie

ja również, z resztą nie rozumiem niektórych, którzy nie skojarzyli wydarzeń. już jak była końcówka filmu pokazywali lekcję jego siostry w klasie i data na tablicy September 11 2001, jako że Tyler pojechał do biura swojego ojca to momentalnie dało się skojarzyć. aż mnie ciary przeszły. film na prawdę niebanalny. i na koniec rzecz jasna piona dla człowieka, który jest zajebiście popularny nie tylko dzięki graniu w filmie o niczym (czy jak niektórzy wolą w romansie o wampirach)

ocenił(a) film na 10
cielak90

No nie mogę, pod spodem jest ten sam wątek. Czy wy ludzie nie potraficie logicznie myśleć?! Jak można pomyśleć, że się zabił, że niby jak, rzucił się z okna?! Było czarno na białym, że chodzi o zamach z 11 wrześnie, ale co nie pokazali samolotów w wieżach i już ktoś nie zajarzył? Nie dziwię się, że Polska tak wygląda skoro niektórym myślenie idzie z takim oporem. Nie chcę nikogo obrażać ale ludzie ruszcie głową i zacznijcie logicznie myśleć! ;p

ocenił(a) film na 4
gosik94

Nie wymądrzaj się arogancka dziewczyno.

ocenił(a) film na 10
Lestat_18

"O kur*wa ja pie*dole" powtarzane 1800 razy..
Film naprawdę dobry.

ocenił(a) film na 8
Chutney

...haha, to widzę, że większość taką samą reakcję miała :D fakt faktem, dziwne, że daty 11 września nie wszyscy skojarzyli z WTC. ale bardzo zaskakujące zakończenie, ogólnie film dobry i Pattinson w porządku! :)

ocenił(a) film na 9
Chutney

miałam taką samą reakcję. Ąż myślalam, ze sie poplacze, bo przecież wszystko zaczeło się układać...