Trochę przysnąłem i nie do końca wiem dlaczego Tayler się zabił...?
Przecież wszystko jakoś się ułożyło a on skoczył...
Proszę mnie poprawić jeśli coś źle napisałem np. z tym skokiem... nie mam pojęcia co on dokładnie zrobił bo zasnąłem. ....
Proszę napisać ;]
On sie nie zabił, tylko samolot przecież walnął w Word Trade Center, a on stał prawie na samym jego szczycie...
Naprawdę nie rozumiem jak ktoś rozumie w taki sposob zakończenia .Przecież tu ten fakt jest bardzo jasno wyjaśniony w koncówce filmie.Koleżanka , ktej polecilam film po obejrzeniu zadała mi to samo pytanie (?),Wiec ja pytam: czy 50% nie kuma tylko zakończenia czy moze całego filmu.Oglądając film przecież trzeba sie nad TYM WSZYSTKIM porządnie zastanowic prawie przez 2 godziny...
Może koleżanka nie skojarzyła daty 11.09.2001. Tego trzeba sie domyślić, i dlatego zakończenie jest niebanalne a film poprostu bardzo dobry. Ci którzy spodziewali sie sztucznego Edwarda...muszą powrócić do oglądania sagi "Zmierzch" a Ci którzy liczyli na bardziej ambitny scenariusz...napewno się nie zawiodą.
Nie zabił się, poza tym czemu miałby się zabijać? Żeby jego siostra którą kocha cierpiała jeszcze bardziej z powodu starty obu braci?
Chodziło o zamach na Word Trade Center. Chyba większosć ludzi powinna się domyślić po scenie gdy patrzy w okno i oddalają kamerę, po czym widać drugi identyczny, sąsiedni budynek. Tym bardziej, że na horyzoncie ie widać innych tak wysokich budynków, a przecież WTC były z tego znane.
W momencie kiedy zobaczyłam tą scenę włączyła się u mnie reakcja "O k*rwa"
Haha ta samo reakcja " O kur*wa ja pie*dole powtarzane ze 4 razy:D:D:D------------------------
No to widzę, że nie byłam osamotniona z moją reakcją :P Liczyłam na bardziej szczęśliwe zakończenie :)
ja również, z resztą nie rozumiem niektórych, którzy nie skojarzyli wydarzeń. już jak była końcówka filmu pokazywali lekcję jego siostry w klasie i data na tablicy September 11 2001, jako że Tyler pojechał do biura swojego ojca to momentalnie dało się skojarzyć. aż mnie ciary przeszły. film na prawdę niebanalny. i na koniec rzecz jasna piona dla człowieka, który jest zajebiście popularny nie tylko dzięki graniu w filmie o niczym (czy jak niektórzy wolą w romansie o wampirach)
No nie mogę, pod spodem jest ten sam wątek. Czy wy ludzie nie potraficie logicznie myśleć?! Jak można pomyśleć, że się zabił, że niby jak, rzucił się z okna?! Było czarno na białym, że chodzi o zamach z 11 wrześnie, ale co nie pokazali samolotów w wieżach i już ktoś nie zajarzył? Nie dziwię się, że Polska tak wygląda skoro niektórym myślenie idzie z takim oporem. Nie chcę nikogo obrażać ale ludzie ruszcie głową i zacznijcie logicznie myśleć! ;p
...haha, to widzę, że większość taką samą reakcję miała :D fakt faktem, dziwne, że daty 11 września nie wszyscy skojarzyli z WTC. ale bardzo zaskakujące zakończenie, ogólnie film dobry i Pattinson w porządku! :)