Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

a tu niespodzianka. Film dobry, pełen emocji, ale nie tych "och"i "ach". Mówi o tym, jak na całe nasze życie wpływają wczesne relacje z rodziną, w tym przypadku z ojcem. Daje do myślenia. [SPOJLER]

I nie uważam, żeby końcówka była patetyczna i wydumana. Ta tragedia zdarzyła się naprawdę i nie można o niej zapomnieć, a jest zrozumiałe, że Amerykanie chcą wręcz o niej przypominać (zobaczymy, ile w najbliższych latach powstanie filmów o katastrofie w Smoleńsku ;]). Dlatego Tyler ginie w WTC. Why not. A mimo że wiemy, że akcja toczy się w 2001r., chyba trudno jest się domyślić takiego zakończenia, dlatego duży + za zaskoczenie.

użytkownik usunięty

Zgadzam się z powyższym, a od siebie dodam świetną muzykę Marcelo Zarvosa, której może aż tak donośnie nie słychać w filmie, ale od czego jest soundtrack;-) Film wart uwagi, mnie również zaskoczył pozytywnie.

ocenił(a) film na 9

dokładnie, nie jest to gadanie o niczym, jest to naprawdę wspaniała historia, która głęboko mnie poruszyła... uważam, że film Jest godny uwagi..

ocenił(a) film na 8

nie przepadam za Pattinsonem ale film jest piękny....nawet się popłakałam a raczej na filmach tego nie robię

ogromny plus za końcówkę! absolutnie nie była patetyczna i wydumana! i sposób w jaki powiedzieli o nim widzowi był nie do zarzucenia.
koleżanka po obejrzeniu filmu mówiła o zaskakującym zakończeniu, ale nie chciała powiedzieć co to, wiec cały film główkowałam jakie ono będzie
[SPOJLER] myślałam on tym ze może umrze, ale w życiu nie spodziewałabym się ze w ten sposób

Anula_22

popieram, zakończenie świetnie dopracowane, a film mile zaskakuje i wzrusza.

ocenił(a) film na 8

Pełne zaskoczenie. Ryczałam ostatnie 7 minut filmu (od momentu, gdy zobaczyłam go w oknie).

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się z autorką. Film naprawdę rewelacyjny, lubię takie klimaty! Zdecydowanie polecam!

ocenił(a) film na 9
netii79

chciałam jeszcze dodać, że nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że dodatkowym atutem dla filmów jest to, że nie kończą się happy end`em !

netii79

Rewelacyjny film i nie banalne zakończenie, łzy same się cisną do oczu... Gratulacje dla twórców

ocenił(a) film na 9
charlotte37

przyłączam się do przedmówców film jest naprawdę super! Niebanalna opowieść o miłości bez happy endu :( niestety, ale to właśnie sprawia,że jest tak dobry!