a tu niespodzianka. Film dobry, pełen emocji, ale nie tych "och"i "ach". Mówi o tym, jak na całe nasze życie wpływają wczesne relacje z rodziną, w tym przypadku z ojcem. Daje do myślenia. [SPOJLER]
I nie uważam, żeby końcówka była patetyczna i wydumana. Ta tragedia zdarzyła się naprawdę i nie można o niej zapomnieć, a jest zrozumiałe, że Amerykanie chcą wręcz o niej przypominać (zobaczymy, ile w najbliższych latach powstanie filmów o katastrofie w Smoleńsku ;]). Dlatego Tyler ginie w WTC. Why not. A mimo że wiemy, że akcja toczy się w 2001r., chyba trudno jest się domyślić takiego zakończenia, dlatego duży + za zaskoczenie.
Zgadzam się z powyższym, a od siebie dodam świetną muzykę Marcelo Zarvosa, której może aż tak donośnie nie słychać w filmie, ale od czego jest soundtrack;-) Film wart uwagi, mnie również zaskoczył pozytywnie.
dokładnie, nie jest to gadanie o niczym, jest to naprawdę wspaniała historia, która głęboko mnie poruszyła... uważam, że film Jest godny uwagi..
nie przepadam za Pattinsonem ale film jest piękny....nawet się popłakałam a raczej na filmach tego nie robię
ogromny plus za końcówkę! absolutnie nie była patetyczna i wydumana! i sposób w jaki powiedzieli o nim widzowi był nie do zarzucenia.
koleżanka po obejrzeniu filmu mówiła o zaskakującym zakończeniu, ale nie chciała powiedzieć co to, wiec cały film główkowałam jakie ono będzie
[SPOJLER] myślałam on tym ze może umrze, ale w życiu nie spodziewałabym się ze w ten sposób
Pełne zaskoczenie. Ryczałam ostatnie 7 minut filmu (od momentu, gdy zobaczyłam go w oknie).
Zgadzam się z autorką. Film naprawdę rewelacyjny, lubię takie klimaty! Zdecydowanie polecam!
chciałam jeszcze dodać, że nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że dodatkowym atutem dla filmów jest to, że nie kończą się happy end`em !