Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130475
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Zdecydowalam sie pojsc do kina zeby zobaczyc ten film, dlatego, ze trailer zapowiadal sie obiecujaco. No i myslalam, ze ten aktor od siedmiu bolesci- Pattinson wyglada nieco lepiej,
Film nudnawy momentami, akcja jakas taka nie ciekawa, zakonczenie zaskakujace- siedzielam minute z otwarta buzia, no ale gdyby nie 11 wrzesnia na koncu, to nie iszukujmy sie film bylby totalna klapa...
Nie warto tracic czasu

ocenił(a) film na 7
Californian

Właśnie - Rob. Film reklamowany za jego osobą już od dawna nie wiem czy przesadzę mówiąc pół roku. 11 września totalnie mnie wyrwał z monotonii, aczkolwiek wcale nie zaskakujące jak dla mnie tylko wytrzaśnięte nie wiadomo po co i na co.

unfeeling

11 września został przedstawiony po to,aby pokazać ludziom,że każda osoba,która zginęła w WTC miała przypisaną "swoją historię". Miała też przedstawić ulotność życia i to w jak przypadkowy sposób ludzie potrafili znajdować się w tedy w budynku.

Przecież to oczywiste >_>

ocenił(a) film na 7
imdreaming

No, tego to ja się domyśliłam. S
twierdzenie przeze mnie że nie wiadomo po co i na co odnosi się do całości. Przedstawiono nam parę "historii życiowych" ale 11 września mi tam po prostu nie pasuje. Albo (jeśli chodzi o mnie) mogli to inaczej przedstawić.