Wg. mnie warto. Nawet jeśli tylko ze względu na zakończenie czy Roba. Film jest wartościowy i powinien Cię poruszyć jeśli wzruszasz się na różnych dramatach i melodramatach.
Wg mnie nie warto,byłem na nim w kinie i się strasznie wynudziłem. Film dla fanów Roberta Edwarda Pattisona .
Roberta Pattinsona. Nie Roberta Edwarda. Boże, nienawidzę, jak ludzie nie odróżniają postaci fikcyjnych i rzeczywistych. 

osobiście polecam. film jest zaskakujący. pokazuje, że należy korzystać z każdej chwili w naszym życiu. Robert pokazał, że potrafi zagrać normalnego faceta z normalnymi problemami.
Hmmm... mam mieszane uczucia... ponieważ ogladałam wersję cam!!!! straszna jokość i w ogole ale ciekawość wzięła górę... cóż rola Roberta jest tu zupełnie inna niż w Twilight ale róznie dobrze mu to wyszło... film polecam ukazuje realia nowobogackich biznesmenów którzy zapominają o dzieciach aby stłumić ból, pokazuje walczacego mlodego czlowieka ktory musi zginac aby pokazac ojcu ze tak na prawde tylko wlasne dzieci tak na prawde sie w zyciu licza... na pewno obejrze raz jeszcze w lepszej wersji....