Właśnie wybieram się na ten film, jeśli byliście to napiszcie czy warto iść ? ;)
Pozdrawiam
Taaaak!! Warto, mnie się bardzo, ale to bardzo podobał, tylko weź ze sobą chusteczki, bo oj... będą potrzebne :)
Warto... nie chodzi tutaj o obsadę, ale o ciekawy życiowy film z nuta wzruszenia...a jego koniec? zaskakujący i smutny co powoduje że film jeszcze bardziej przybiera na swojej wartości...
hmmm, zauważyłem, że sporo jest pozytywnych wypowiedzi o tym filmie. To może tylko powiedzcie czy Pattinson
gra trochę lepiej niż w Zmierzchu.dzięki
Robert tą rolą pokazał , że nie jest aktorzyną. Naprawdę polecam ten film.A chusteczki będą potrzebne ; )
Według mnie lepiej, o wiele. Zresztą denerwuje mnie to, że ma już przypiętą, taką Zmierzchową łatkę. Mam nadzieję, że będzie brany jeszcze do wielu innych produkcji, i zaistnieje jako także ktoś inny, a nie tylko Edward :)
Genialny, naprawdę..
Bardzo polecam, nawet jak się nie lubi głownego aktora, który pokazał, że potrafi zagrać nie tylko wampira;)
No to fajnie bo szczerze mówiąc rola Edwarda w Zmierzchu nie za bardzo mu wychodziła. Może przyczyną są
twórcy filmu którzy mu taką postać stworzyli- wiecznie nieszczęśliwą i zamyśloną.
też tak w zasadzie myślę. Bo w remember me zagrał świetnie, i we wcześniejszych (angielskich) produkcjach również (how to be, little ashes)..
POLECAM!!!Zdecydowanie warto zobaczyć ten film,zaskakujący i przyjemnie się oglądało,a gra aktorska naprawdę dobra :)