Czy jestem jedyna której nie podobało się zakończenie .
Czemu on się zabił ? Miał kochającą go dziewczynę , wspaniałą rodzinę, siostrę z która sie
bardzo mocna kochali i z ojcem zaczęło mu się układać.
Nie rozumiem czemu postąpił tak egoistycznie.
Miał więcej powodów do samobójstwa na początku kiedy nie miał dziewczyny i z ojcem nie
rozmawiał . W tedy wydawał się przygnębiony i w ogóle .
Jezu ! Zupełnie nie skojarzyłam faktów i teraz już wiem co tak naprawdę się stało. Takiego zakończenia zupełnie się nie spodziewałam .
WIELKI FACEPLAM :O jak przeczytałem jak napisałaś "czemu on sie zabił" złapałem sie za głowe. sorrki
Dobrze chociaż, że sama się zorientowałaś co za bzdury napisałaś. A tak z ciekawości - po czym wywnioskowałaś, że on sam się zabił? Nawet nie wiedząc co się stało, to wystarczylo obejrzeć film i zobaczyć, że kupa policji, ludzi, papierzysk wszędzie fruwających, jakiś porzucony but jednej z ofiar i dziennik Tylera. Naprawdę myślenie nie boli. Ja nawet nie wiem o czym trzeba myśleć by nie tylko nie skojarzyć ale i zadawać takie głupie pytania?
Nw po czym może po tym że nie zwróciłam uwagi na datę i rok . W sumie sam styl ubioru postaci mnie zmylił bo to nie wyglądało na rok 2001. No myślałam że się zabił ale jak pokazali że tam wygląda jak po po pożarze i miałem pewne wątpliwości .
Teraz już wiem że to pytanie jest mego głupie . Chciałam zmienić lub usunąć ten wątek ale się nie dało.
Ubiór postaci cię zmylił? A niby jak oni się ubierali? Nie nosi surdutów ani halsztuków, by pomyśleć, że to XIX wiek. Trikornów itakże aby zastanowić się nad wiekiem XIX. Nie bło dzwonów, aby pomyślec o latach 70'tych. Więc? Ubierali się normalnie, praktycznie identycznie jak dzisiaj.
Już samo WTC powinno być jakimś olśnieniem.
Co do ubioru :
Oglądałam niejeden film o nastolatkach z roku 2003 i wyżej. W tych filmach ani trochę styl ubioru nie przypominał dzisiejszego . ( piszę to co widziałam )