Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130476
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

nieEdward (spojler)

ocenił(a) film na 10

Uważam, że Robertowi udało się zerwać z wizerunkiem boskiego Edwarda już w pierwszych minutach filmu. Niestety nie potrafię mu odebrać tego, że jest wprost do zjedzenia- nawet jeśli przez 3/4 filmu ma obitą twarz, a na sobie i rozciągniętą koszulę:) Co to zakończenia- zaskakujące, aczkolwiek bardzo amerykańskie. Po wyjściu z kina zaczęłam się zastanawiać, czy większym zaskoczeniem nie byłoby, gdyby jednak przeżył, bo od momentu jego wyjścia z domu rano (kiedy dodatkowo w tle zmieniła się muzyka na dużo bardziej dramatyczną) było pewne, że stanie się coś złego.
Podsumowując, naprawdę warto wybrać się do kina.

Juka

(Spojler)
Myślę, że gdyby był happy end to nie byłby melodramat;)

ocenił(a) film na 10
Hoax

Oj a ja myślę, że każdy z bohaterów doświadczył już w życiu tak wielu dramatów, że happy end niczego by tu nie zepsuł :)

Juka

Ja osobiście nie znam melodramatu, który kończyłby sie happy endem.
Gdyby to był obyczaj to wtedy można by tego wymagać;)

ocenił(a) film na 10
Hoax

ale skończył się jak się skończył i siedzi mi w głowie do dziś:)

Juka

W sumie racja, było wiadome, że coś złego się wydarzy, myślę, że mogli tej muzyki nie dawać, wtedy było by jeszcze większe zaskoczenie, ja niestety czytałam opinię, zanim obejrzałam film, i wiedziałam, że tak się skończy, ale gdyby nie to, nigdy bym nie przypuściła. Osobiście też do tej pory myślę o tym filmie, i kurde, żałuję, że takie zakończenie, tak mi było go szkoda, po tym wszystkim co przeszedł, i jak bronił siostrzyczkę, bardzo się wzruszyłam.