Twój na zawsze

Remember Me
2010
7,3 130 tys. ocen
7,3 10 1 130473
5,9 11 krytyków
Twój na zawsze
powrót do forum filmu Twój na zawsze

Tak naprawdę to podobały mi się jedynie wątki dotyczące ,,walki'' o zainteresowanie ojca, i z siostrą głównego bohatera która przeżywała dramat w szkole. Bo ta cała pseudo miłość budziła we mnie mieszane uczucia dziki seks nic więcej! Myślę że ocena 6 wystarczy.

ocenił(a) film na 8
vanessa0005

Miałem nie komentować, ale wybaczcie...

A ja myślałem, że masz "lebszom" ortografię :)

Co do filmu to podobał mi się, mimo że sceptycznie podchodziłem do tego tytułu. Jednak film jest ciekawy jak dla mnie i zakończenie trochę szokuje. Mnie po prostu zmiażdżyło. Więc raczej polecam :)

keane

podziwiam ludzi którzy na forum czują się nie wiadomo ,,czym'' i poruszają tematy niezwiązane z tym który obowiązuje na forum. Do tego stosują idee najlepszą obroną jest atak.

użytkownik usunięty
vanessa0005

a mi się film bardzo podobał :) bo jest życiowy. Nie każdy ma sielankowe życie i widzi swojego ojca codziennie :) ja takiego szczęścia nie mam <pogoń za karierą i inne gówna> dlatego dobrze oglądnać z ojcem taki film i pokazać mu : słuchaj ale coś w życiu przegapiłeś.

vanessa0005

Wybacz ale napisać leBszy to już wyższa szkoła jazdy, wybacz ale jeśli ktoś tak pisze jest idiotą, oczywiscie możesz zasłonić się dysortografią, dysleksja itp. rzeczami, ale jeśli nie potrafisz pisać w języku polskim to może omijaj polskojęzyczne fora i portale.