Twarde lądowanie

Crash Landing
2005
4,2 413  ocen
4,2 10 1 413
Twarde lądowanie
powrót do forum filmu Twarde lądowanie

Nie wiem jak to się dzieje, że czasem muszę obejrzeć film, który od pierwszej sceny widać, że jest mocno klasy B.
Tak właśnie - ten przypadek jest tu rozpatrywany... w zasadzie to nie ma czego rozpatrywać, bo od początku wiadomo, jaki będzie środek filmu i jaki koniec. Dodając do tego naiwność bohaterów, przy których rozbestwiona hałastra z "beverly hills 90 210" to zrzeszenie inteligentów, oraz fakt, że scenarzysta sklecił scenariusz z Pasażera 57, Krytycznej Decyzji, Turbulencji i choroba wie z ilu jeszcze tego typu filmów, to wychodzi nam mieszanka ziemnowodna - efekt: błoto.
Ale pytanie, przy okazji takich seansów, jest u mnie zawsze jedno - kto to ogląda? - no oprócz mnie, który czasem, jak już wspomniałem, musi ;P
Dochodzę do wniosku, że albo jest jakaś grupa odbiorców takich filmów - którzy mają baaaaardzo dużo czasu ;DDD, albo to jest sposób na pranie kasy. No bo na pewno tfu...rcy takich gniotów nie liczą na szacunek. Przecież to jawna sztuka dla sztuki!! Z drugiej jednak strony, jak tv zamawia, to ktoś nakręci - i tu znowu punkt wyjścia: na jakich odbiorców tv w takim przypadku liczy...??

ocenił(a) film na 2
Ciepiel

Napisałeś wszystko co sama chciałam napisać, zgadzam się na sto procent! Poprostu gniot