Czy ktos wie gdzie mozna to obejrzec,sciagnac,wypozyczyc itd?
Wszystkie sezony Twin Peaks są na moim kanale CDA pod folderami z hasłem. Do tego 210 min wersja Ogniu krocz za mną, która przywraca 90 min scen usuniętych i lepiej wyjaśnia zawiłą fabułę.
Żeby znaleźć mój kanał, wpiszcie na CDA mt35442 lub serial Hannibal i wejdźcie na mój profil ZAGADKA / mt35442. Tam będą foldery z filmem i wszystkimi sezonami serialu (napisy lub lektor). Hasło: twin.
Aby oglądać na telewizorze, to wchodźcie na cda poprzez wyszukiwarkę internetową telewizora, a nie osobną aplikację cda wgraną w appkach telewizora. Hasło: twin.
Uwaga! Polecam nową wersję Ogniu krocz ze mną wraz ze scenami dodatkowymi (z The Missing Pieces) przemontowaną w 3-odcinkowy miniserial, który naśladuje styl i klimat dwóch pierwszych sezonów serialu. Nowe sceny, muzyka i inna chronologia zdarzeń, które pozwalają lepiej śledzić fabułę. Nawet lepszy niż film powyżej. Wrzucam na swój dysk, bo CDA usuwa. Wg mnie lepsza wersja niż film powyżej
Folder:
https://drive.google.com/drive/folders/1nkrZWPl2kJCgiTOI3jl6FRVQrKk00erG?usp=sha ring
Też dziękować, akurat jestem na drugim sezonie i miałem oglądać po tym FWWM i Missing Pieces, ale jak tutaj jest to dobrze zmontowane, to obejrzę tą wersje.