PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10022041}
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 28910
6,8 49 krytyków
Twisters
powrót do forum filmu Twisters

Powiem krótko.

ocenił(a) film na 8

Ten film jest stworzony do formatu 4DX. Jeśli zamierzacie go obejrzeć to tylko w 4DX. Żadne zwykłe kino, żadne kino domowe nie odda w pełni tego co tam się dzieje.

pyciam1

Wlasnie wróciłem z 4dx. Polecam wziąć bluzę bo tak mnie wywiało ze dochodzę do siebie od godziny. Idealnie zrobione 4dx

arek84

Uratowałeś mnie, kolego! Dzięki tobie wzięłam sweter ( a było wziąć kurtkę, bo nie tylko wieje, ale i pada):)) Rzeczywiście, film stworzony do oglądania w ten sposób.

pyciam1

Po co?

ocenił(a) film na 7
pyciam1

Potwierdzam, pierwszy raz byłem w 4DX i pełne zaskoczenie jak ten film przypasował do tego formatu. Myślę, że bez niego film wiele traci. Tak czy siak, zapamiętam ten seans na długo.

ocenił(a) film na 6
pyciam1

Tak tak. Oczywiście. Bez 40 K nie podchodzić, bez głośników na całą PL też nie. Ehhh ci Audiofille ;D A tak serio. To w sumie racja, takie pogodowe katastroficzne filmy, pasują do takie formatu. Tylko jeszcze trzeba takie kino mieć w pobliżu:)

ocenił(a) film na 7
toyminator

Typowy użytkownik filmwebu - bełkoczący i bezsensowny komentarz

Gambler808

Bełkot to akurat w twoim wykonaniu, bowiem toyminator wyraźnie zaznaczył w swojej wypowiedzi, że fragment zakończony uśmiechniętą buźką był żartem. Naucz się czytać.

pyciam1

A jakie kina mają taką możliwość?

ocenił(a) film na 8
Fernando9Elnino

O ile wiem to w Polsce ta technologia jest tylko w niektórych kinach Cinema City. Ale mogę się mylić.

ocenił(a) film na 8
pyciam1

Jestem świeżo po seansie, mam wrażenie, że wszystko dookoła mnie lata :D

ocenił(a) film na 7
pyciam1

Byłem na 4dx Super Tylko spodziewałem się, że to będzie w 3d a nie jest

conneryfan

Zajebiście po prostu. Gdy pojawiła się chwilą czasu to akurat nie grają już w 4dx ehh

pyciam1

Z ciekawości gdzie oglądaliście ten film 4dx? Na stronie Cinema City na ten moment jedynie Deadpool w tym formacie

ocenił(a) film na 7
Jokas_fw

Już nie emitują tego filmu w 4DX chyba