Ten film jest stworzony do formatu 4DX. Jeśli zamierzacie go obejrzeć to tylko w 4DX. Żadne zwykłe kino, żadne kino domowe nie odda w pełni tego co tam się dzieje.
Wlasnie wróciłem z 4dx. Polecam wziąć bluzę bo tak mnie wywiało ze dochodzę do siebie od godziny. Idealnie zrobione 4dx
Uratowałeś mnie, kolego! Dzięki tobie wzięłam sweter ( a było wziąć kurtkę, bo nie tylko wieje, ale i pada):)) Rzeczywiście, film stworzony do oglądania w ten sposób.
Potwierdzam, pierwszy raz byłem w 4DX i pełne zaskoczenie jak ten film przypasował do tego formatu. Myślę, że bez niego film wiele traci. Tak czy siak, zapamiętam ten seans na długo.
Tak tak. Oczywiście. Bez 40 K nie podchodzić, bez głośników na całą PL też nie. Ehhh ci Audiofille ;D A tak serio. To w sumie racja, takie pogodowe katastroficzne filmy, pasują do takie formatu. Tylko jeszcze trzeba takie kino mieć w pobliżu:)
Bełkot to akurat w twoim wykonaniu, bowiem toyminator wyraźnie zaznaczył w swojej wypowiedzi, że fragment zakończony uśmiechniętą buźką był żartem. Naucz się czytać.
O ile wiem to w Polsce ta technologia jest tylko w niektórych kinach Cinema City. Ale mogę się mylić.
Z ciekawości gdzie oglądaliście ten film 4dx? Na stronie Cinema City na ten moment jedynie Deadpool w tym formacie