O Boże jak oglądałam to oni tyle tam zabijają tyle nienawiści i przemocy w takim cudownym filmie co prawda może i mówie że tyle zabijają i w ogóle ale ja to lubie co prawda troche się brzydze ale po prostu film jest pouczający no i co racja to racja uwielbiam takie sceny przemocy choć nie zawsze :)) A i jeszcze coś 10/10 prosze bez hejtów bo już mam dość .
Proszę bez wyzwisk. Jak cię każdy rozumie to fajnie, ale na filmwebie nikt. Ten temat to jeden wielki frazes.
Ogarnij się bo każdy wszędzie mnie rozumie tylko ty masz z tym problem palańcie !
Psst... kolega Dooku ma rację. Twój pierwszy post jest uroczy ze względu na kaleczenie interpunkcji, składni i fleksji. Ni unoś się, chcemy pomóc.
Ja nie chce pomocy przecież wiem że nie stawiałam żadnych znaków i w ogóle ale myślisz że mi się chce po co mam się starać jak to tylko forum ?!
Czy ja cię obrażam? Nie. Lepiej poczytaj o tym, jak żeś taka zbulwersowana http://www.sfora.pl/Uwazaj-co-piszesz-w-sieci-Przelomowy-wyrok-sadu-a58878
Jak ktoś nie jest samokrytyczny wtedy wychodzi na takiego, kto rzuca debilami i (....) tu i ówdzie.
A nie ? Obrażasz mnie właśnie tym co piszesz bo bezsensu się starać jak i tak nikt tego nie będzie oglądał
,,Potem się nie dziw, że nikt nie rozumie co mówisz. Nie po to w szkołach uczą gramatyki." , ,,zbulwersowana" , ,,Proszę bez wyzwisk. Jak cię każdy rozumie to fajnie, ale na filmwebie nikt. Ten temat to jeden wielki frazes.''
Dla mnie to przezwisko bo gdybym była ,,zbulwesowana" to bym tu rzucała przekleństwami i w ogóle
Mama kultury nie nauczyła? Film nie dla szczyli takich jak ty to po pierwsze, a po drugie pisać powinien umieć każdy, chyba że są osoby które nie opanowały jeszcze tej jakże trudnej umiejętności
Hipokryzja aż z pana kipi, panie songohan, albo ma pan trochę nierówno pod sufitem...W poście o pannie Watson zaprzecza pan każdemu wyrazowi które tu napisał.
Twoja bezdenna głupota sprawiła, że humor poprawił mi się na cały dzień. Brawo, oby więcej takich ludzi - niedowartościowanych właśnie. Człowiek niedowartościowany, dziecko, czuje się świetnie wyzywając innych, mimo, że ich nie zna (między innymi) i sprawia mu to przyjemność, bo rośnie jego ego i między kolegami pochwali się, że zwyzywał "dziewczynę z Filmwebu" ale jak przyjdzie do rozmowy z laską w 4 oczy, to blednie i marnieje, słowa z siebie wydusić nie może.
Nie, ja nie rozumiem. Założę się, że nikt, kto jest przyzwyczajony do poprawnego używania języka, nie rozumie.
http://www.jodybyrne.com/content/wp-content/uploads/2010/04/what-the-hell-talkin g.jpg
Dajcie wy mi wszyscy święty spokój żeby 12-latki się czepiać o takie rzeczy ?! I nie pisze tylko do ciebie Carlitos ale do tych wszystkich co sie czepiali
Jak na mój gust, film wcale nie był brutalny. Refn kręcił rzeczy dużo bardziej brutalne (choćby Pusher III). Wielu scen możemy się przecież jedynie domyślić, jedynie sobie wyobrazić. Nie było więc chyba w tym przypadku zamierzeniem twórcy eksponowanie wspomnianych przez Ciebie momentów.
Powinieneś dostać bana za nazwanie jej ,,zbulwersowana":) to głęboka obraza 12 - letniego majestatu! A tak serio, uroczy jest ten temat i wynurzenia założycielki. Szczerze mnie bawi. Pokontynuujmy jeszcze trochę.
Szczerze martwie się o was dokuczać młodszej to musicie sie tym naprawde jarać :) Pozdro .
Nie powiedziałabym jest nawet przystojny tag jak każdy człowiek jest ładny :) I jak przeczytałam recenzje i opis to mi się spodobało bo ogólnie lubie takie filmy z zabijaniem itd.
Przepraszamy. Już nie będziemy się śmiać. tak szczerze, to ciesze się, że młodsi odbiorcy jak Ty lubią takie kino jak ,,TBW". Przywracasz mi wiarę w te pokolenie.
A ja właśnie straciłem wiarę w młodsze pokolenie...
A tak na marginesie to jej podoba się każdy film.
Nie każdy te naprawde dobre z dobrą obsadą ja tam bardzo lubie każdą kategorie filmową więc raczej mi się dużo , dużo filmów podoba