Tylko Bóg wybacza

Only God Forgives
2013
5,4 40 tys. ocen
5,4 10 1 39553
6,5 41 krytyków
Tylko Bóg wybacza
powrót do forum filmu Tylko Bóg wybacza

O Boże jak oglądałam to oni tyle tam zabijają tyle nienawiści i przemocy w takim cudownym filmie co prawda może i mówie że tyle zabijają i w ogóle ale ja to lubie co prawda troche się brzydze ale po prostu film jest pouczający no i co racja to racja uwielbiam takie sceny przemocy choć nie zawsze :)) A i jeszcze coś 10/10 prosze bez hejtów bo już mam dość .

ocenił(a) film na 3
Derfail

Hej, skończmy już:) Dziewczyna przynajmniej się stara a nie tylko fejsy jej w łowie...

ocenił(a) film na 9
laxman

Dziękuję chyba

ocenił(a) film na 9
Derfail

Czytanie ze zrozumieniem mam nadzieje że wiesz co to jest . Napisałam że w konkretnym komentarzu nic już więcej nie napisze czemu bym miała nie pisać pod własnym tematem ?!

pietrus89

laxman dał temu filmowi ocenę "3". Podejrzewam, że jego tekst o wiarze w młode pokolenie był sarkastyczny;p

ocenił(a) film na 7
Kaczaa6382

Bardzo dobre i pouczające zabijanie. Dobrze być pouczanym za pomocą zabijania.

ocenił(a) film na 9
Asmodeusex

Pouczjące to to było ale za pomocą zabijania ale spoko film jest dobry i pouczający

ocenił(a) film na 9
Kaczaa6382

Dobra, to jak interpretujesz ten film, jego symbolikę, miejsce akcji, postacie?

Kaczaa6382

Heeeloł słon3czko, jestem agentem do spraw tych jak ludzie tacy co tematy takie urocze zakłądają no nie nie??? No więc przysłany zostałem tutaj żeby językiem się porozumieć tutaj

ocenił(a) film na 9
Bejts

Coś mi się nie wydaje a napewno nie polskim "słon3czko"

Kaczaa6382

No ale heloł jak to nie polskim???

ocenił(a) film na 9
Bejts

Jaki pedał " no nie nie ???" "no więć przysłany zostałm tutaj" heeeloł słon3czko "do spraw tych jak jak ludzie tacy co tematy takie urocze zakłądają " to ma być polski no nie sądze lalusiu

Kaczaa6382

Ej noooo jaki lalusiu........??

Kaczaa6382

Jezu.

ocenił(a) film na 9
Sebu_BGZ

Co wam wszystkim nie pasuje dajcie mi wy wszyscy święty spokój a nie znalezliście sobie hobby , hejtowanie nastolatek

Kaczaa6382

Ależ absolutnie nic, to tylko internety, nie warto się tak bulwersować :)

ocenił(a) film na 3
Kaczaa6382

Nie słuchaj ich. Oni są tępi, śmieją się i cię prowokują. Masz swoje zdanie i się go trzymaj

ocenił(a) film na 9
laxman

Dziękuję ale już dawno przestałam odpowiadać na ich durne zaczepki tylko sb czytam jak ci ludzie kochają sobie pohejtować nastolatki ;)

Kaczaa6382

Trza było nie prowokować.

ocenił(a) film na 9
Klocuch12

Ja niby prowokuje słoneczko to działa w przeciwną strone ;*

Kaczaa6382

Jestem Kacper.

Kaczaa6382

ssij hemoroida

Kaczaa6382

Widzisz niby taki durnie napisany post, a ilu masz tu adoratorów i wielbicieli :)
Czyli masz rację po co się starać na tym forum skoro większość to kretyni :D

ocenił(a) film na 9
Lukotoni

Takie życie ;)

ocenił(a) film na 4
Kaczaa6382

Wysławiasz się jak ten koleś :D
http://www.youtube.com/watch?v=7PQstnnLscU

ocenił(a) film na 9
mamakin

A . Dziena .

Kaczaa6382

Popłakałam się.

ocenił(a) film na 9
Mjufca

Czemu ?

Kaczaa6382

Jak tak lubisz glebokie filmy to ogladnij sobie jakikollwiek film D Lynch'a I zobaczymy czy cokolwiek zrozumiesz . I szczerze to brzydzi mnie to ze 12 letnia dziewczynka nie umie sobie znalezc czegos ciekawszego do roboty niz ogladanie filmow ktorych nierozumie, a potem wyrazania sie na forum ! Jak nie umiesz przyjac krytyki, to po co prowokujesz ?

ocenił(a) film na 4
Kaczaa6382

Yhm, yhm... a WILLIAM FRIEDKIN na to:
https://www.youtube.com/watch?v=1jPWGEoyJHY
:-)