Tylko ciebie chcę

Ho voglia di te
2007
6,8 3,6 tys. ocen
6,8 10 1 3604
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Po obejrzeniu 'tre metri sopra il cielo' od razu wzięłam się za 'ho voglia di te'. Nie mogłam przeboleć tamtego końca, że Step i Babi się nie zeszli. Cały ten film oglądałam w napięciu i oczekiwaniu, że jednak im się uda. Przez co Gin nie darzyłam sympatią. Wciąż miałam nadzieję, że Step i Babi będą razem.
Dlatego niestety 2 część mi się w ogóle nie podoba, za nic nie przebije pierwszej!

ocenił(a) film na 9
martatram

Też byłam zawiedziona zakończeniem 1 części.
W 2 czekałam na reaktywację związku Babi i Stepa. Byłam zawiedziona rozwojem wydarzeń i tym że Step spotyka się z Gin.
Przez co Gin nie lubiłam bo uważałam że Babi jest dla Stepa.
W połowie filmu zobaczyłam zachowanie Babi i straciłam do niej jakikolwiek cień sympatii. I uznałam że Gin naprawdę kocha Stepa i to ona na niego zasługuje.

martatram

Mam pytanie jak można ogląda na tej stronie filmu ?

toska1994

1. część oglądałam na stronie pecetowca ale drugiej nie mogłam znaleść na necie i ściągam właśnie :)

ocenił(a) film na 10
martatram

Ogólnie czytając "Ho voglia di te"-Tylko Ciebie Chcę" nie "czułam", że jest to kontynuacja "Trzy metry nad niebem".Step był jakby inną postacią;| Ja również uważam, że Step powinien być z Babi.

Ps czytając książki i oglądając film płakałam jak bóbr ....

ocenił(a) film na 5
Bambi16

Właśnie skończyłam oglądać Ho voglia di te i weszłam tu, żeby się wyżalić! Na szczęście nie tylko ja jestem strasznie zawiedziona tym, że Step i Babi się nie zeszli. Myślałam, że on wbije na jej ślub, krzyknie: nie Babi! Kocham cię i wiem, że ty mnie też, a ona ucieknie sprzed ołtarza!
I to prawda, że to już nie ten sam Step ;/

oj tam oj tam

jak wyżej :/ po prostu totalny niedosyt po Ho voglia di te ...

ocenił(a) film na 7
anusiaaaa15

Zgadzam się z Waszymi opiniami. Zawiodłam się na tym filmie. Dlaczego Step nie mógł być z Babi? Tworzyli taką idealna parę, byli tacy zakochani w pierwszej części:-(

ocenił(a) film na 9
kujonka23

Tre metri sopra il cielo jest o 'niebo' lepsze ;))
A Riccarda to ja kocham ;D
Ogólnie wolałabym żeby Step był z Babi, ale niestety.

ocenił(a) film na 8
the_unforgotten

A ja zgadzam się z Aneczkaaaaa.
Też mnie na początku irytowało, że Gin "wchodzi w paradę" Babi, ale niestety Babi z każdą minutą filmu traciła w moich oczach. To że w pierwszej części wydawało się, że byli dla siebie stworzeni, nie znaczy, że w drugiej musieli się zejść... Ludzie się zmieniają & life must go on...