Mam link do filmu ze świetną jakością (prawdopodobnie DVD, bo na pewno nie kinowa), ale jak wstawiam link to nie mogę napisać tematu. ;/
Napisz na mój email, bo nie mogę wysyłać wiadomości: dulceiga@gmail,com, tam prześle wam link
Napisz na mój email, bo nie mogę wysyłać wiadomości: dulceiga@gmail,com, tam prześle wam link
ja też mam dobrą jakość ale nie można wstawić linku
wstawie zaraz na fb na stonce TRZY METRY NA NIEBEM a kto ma fejsa to wejdzie
peliculas13,com/tengo-ganas-de-ti-ver-online/ a jednak się udało, tylko zmieńcie przecinek na kropkę.
Nie chce tutaj spoilerować, więc obejrzyj jeszcze raz z polskimi napisami
3 część prawdopodobnie będzie,ale trochę na nią poczekamy...
Hey ;))) ja tez byłabym bardzoo wdzieczna jakbyś wysłała mi link do tego filmu, doris705@op.pl
jak wchodze na tego linka to nie mogę odtworzyć filmu i gdzie nie klikne wyskakują mi reklamy gier albo dzwonków.. Wie ktoś jak uruchomić/pobrać ten film? :)
Mi normalnie wchodzi link, jak załaduje mi się strona to chwile ładuje mi się okno z filmem, mam reklamę, to muszę na nią kliknąć (nie wyłączaj od razu, bo film Ci nie wejdzie) a potem zaczyna lecieć film, i potem mam przycisk 'Play' ;)
o dzięki :)) a jakby ktoś chciał napisy to widziałam tutaj gdzieś posta na forum, że ktoś ma napisy pl tylko nie umie ich wgrać do filmu ;D
Nie wiem, trzeba poczekać aż ktoś doda do neta, lub poczekać na wersję z napisami .
Jakby ktoś się sprężył to niedługo powinien być.
Dziewczyny też proszę o link do filmu.
n-struzynska@wp,pl
Sprawdzałyście czy są napisy w Napiprojekt??
Jeszcze nie ściągałam, ale można spróbować przez wtyczkę do Mozilli: Fast Video Download, pobiera z każdej strony, to z tej też powinna.
Spróbuj przez wtyczkę, powinno pobrać, ja zawsze nią pobieram filmy itp. z różnych zagranicznych stron i działa
ok dzięki, właśnie ściągam, już wczoraj próbowałam przez tę wtyczkę, ale nie mogłam znaleść takiej strony gdzie by się dało ściągnąć, ale dziś znalazłam :) dzięki
mogłby ktoś dać znać, jeśli znajdą się napisy do filmu? oglądnęłam dziś po hiszpansku, wiem co i jak z wydarzen, ale też przydaloby sie dowiedziec o czym tam rozmawiają ;)