już nie mogę się doczekać kiedy będzie w Polsce, pierwsza czesc była świetna- jeden z moich ulubionych filmów
22 czerwca była premiera w Hiszpanii, a za 2 czy 3 miesiące wyjdzie na DVD więc troszkę bedzie trzeba poczekać na dobrą kopię z napisami ..:(
no dokładnie ale tak jak juz wspomnialam za ok dwa miesiace wyjdzie na dvd więc jest szansa! ;)
No tak ale to długo.... A jeśli chodzi o napisy to miałam sama robić lecz to nie wypali bo nie mam za bardzo czasu... Ale znajomy z Hiszpanii obiecał zrobić to za mnie ale nie nie wiem ile to potrwa :)
Dziewczyny oto link do tengo ganas de ti ( który nie został jeszcze usunięty przez twórców bo jest pod innym tytułem ) , po kolei trzeba wrzucać Parte 1 , Parte 2 itd
http://www.youtube.com/watch?v=rKXVlfjRJ3g
bosko, nawet u nich już się postarali i napisy ogarnęli, teraz na nas pora, hmm... w sumie wystarczy teraz te ich przetłumaczyć na polski i z głowy
A produkcja z jakiego kraju?Hiszpanii?Bo 2 część już była...Pierwsza była włoska...
włoska jest bleeee:P Większe zainteresowanie wzbudza hiszpańska produkcja :D o tej mowa ;)
Chciałabym aby ten chłopak wybrał Babi a nie tą brzydulę. Bo we włoskiej wersji jest że wybierze tą nową co się pojawi. + chciałabym aby powstała trzecia część.
podobno niestety wybiera ta nowa dziewczynę a nie Babi :( miejmy nadzieję że pojawi się trzecia cześć i tam Babi i hache się zejdą!:)
Będzie trzecia część i F.Moccia pomoże przy scenariuszu... czytałam już jakiś artykuł o tym! Nie zostawią tak tego, bo fani i czytelnicy byliby zawiedzeni ...;)
http://pccineforo.blogspot.com.es/2012/06/tengo-ganas-de-ti.html
jest film !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wersja kinowa, ale da sie obejrzec. czy moze ktos zrobic napisy i wstawic linka ? :D
kochana film był już jakieś 3 tygodnie temu w internecie w wersji kinowej. Zaraz po premierze oglądałam TGDT
kochana film był już jakieś 3 tygodnie temu w internecie w wersji kinowej. Zaraz po premierze oglądałam TGDT, oglądałam dokładne tą wersje (nagraną przez tą osobę) tylko na innej stronie
ja też, troche mnie zawiodło zakończenie no, ale tak niestety musiało być... ;( Film zajeb.... ;D
wczoraj oglądałam część 1szą, dziś 2gą - pozytywnie zaskonczona dobrą grą aktorów, sama dlugością filmu :) dodam, że nie czytałam książki na podstawie której powstawały filmy trafiłam na niego przypadkowo. Polecam! :>
ps. jaki jest tytuł 3 części?
Jednak nie obejrzałam. Poczekam jeszcze trochę aż będę lepsze napisy bo z opinii ludzi wynika że w tych napisach są liczne błędy... najlepiej to bym chciała obejrzeć z lektorem. Wtedy mogłabym się totalnie skupić na filmie a nie skupić się na napisach i w nadążaniu za ich czytaniem. Do osób które zawiodło zakończenie: Obejrzałam trochę kawałek no i widziałam że poznał nową laskę... z resztą oglądałam kilka zwiastunów no i wybrał ją na zakończenie prawda ? tak jak we włoskiej części ?
no co możemy dodać....? ;) Pierwsza część super i bardzo podoba mi się gra aktorska Mario jego złość czy bezsilność.. super Poza tym jeżeli chodzi o drugą część to nie podoba mi się postać Babi ..ani w (zwłaszcza) książce ani w filmie;/ Co do nowej laski to wkurza mnie ta dziewucha!!! Chciałam jej dać szansę poważnie ale jak przeczytałam książkę przed obejrzeniem filmu to nie potrafiłam jej zaakceptować! Jest młodsza co widać i w filmie pominęli fakt dotyczący pamiętników... Co jest oczywiście moim zdaniem na niekorzyść Gin;)