Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85445
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

już nie mogę się doczekać kiedy będzie w Polsce, pierwsza czesc była świetna- jeden z moich ulubionych filmów

monika199406

ja widziałam zwiastun na youtube i już nie mogę się doczekać!

ocenił(a) film na 6
Oleandria

22 czerwca była premiera w Hiszpanii, a za 2 czy 3 miesiące wyjdzie na DVD więc troszkę bedzie trzeba poczekać na dobrą kopię z napisami ..:(

ocenił(a) film na 10
palinka1223

Napisy się samemu zrobi gorzej z ta dobra wersja

ocenił(a) film na 6
nelcia93

no dokładnie ale tak jak juz wspomnialam za ok dwa miesiace wyjdzie na dvd więc jest szansa! ;)

ocenił(a) film na 10
palinka1223

No tak ale to długo.... A jeśli chodzi o napisy to miałam sama robić lecz to nie wypali bo nie mam za bardzo czasu... Ale znajomy z Hiszpanii obiecał zrobić to za mnie ale nie nie wiem ile to potrwa :)

ocenił(a) film na 8
monika199406

Dziewczyny oto link do tengo ganas de ti ( który nie został jeszcze usunięty przez twórców bo jest pod innym tytułem ) , po kolei trzeba wrzucać Parte 1 , Parte 2 itd
http://www.youtube.com/watch?v=rKXVlfjRJ3g

aga_188

bosko, nawet u nich już się postarali i napisy ogarnęli, teraz na nas pora, hmm... w sumie wystarczy teraz te ich przetłumaczyć na polski i z głowy

ocenił(a) film na 8
monika199406

A produkcja z jakiego kraju?Hiszpanii?Bo 2 część już była...Pierwsza była włoska...

ocenił(a) film na 6
Narcolepsy

włoska jest bleeee:P Większe zainteresowanie wzbudza hiszpańska produkcja :D o tej mowa ;)

ocenił(a) film na 8
palinka1223

ufffffff to dobrze^^

Narcolepsy

Chciałabym aby ten chłopak wybrał Babi a nie tą brzydulę. Bo we włoskiej wersji jest że wybierze tą nową co się pojawi. + chciałabym aby powstała trzecia część.

ocenił(a) film na 10
loveash

podobno niestety wybiera ta nowa dziewczynę a nie Babi :( miejmy nadzieję że pojawi się trzecia cześć i tam Babi i hache się zejdą!:)

Aselka

Tak zgadzam się :) Mam nadzieję że będzie trzecia część.

ocenił(a) film na 6
loveash

Będzie trzecia część i F.Moccia pomoże przy scenariuszu... czytałam już jakiś artykuł o tym! Nie zostawią tak tego, bo fani i czytelnicy byliby zawiedzeni ...;)

ocenił(a) film na 10
palinka1223

to super:)

ocenił(a) film na 10
palinka1223

zgadzam się hiszpańska wersja o wiele lepsza!! :)

monika199406

http://pccineforo.blogspot.com.es/2012/06/tengo-ganas-de-ti.html

jest film !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wersja kinowa, ale da sie obejrzec. czy moze ktos zrobic napisy i wstawic linka ? :D

ocenił(a) film na 7
grosiok10oppl

tak bardzo proszę o napisy!!!!!!

grosiok10oppl

kochana film był już jakieś 3 tygodnie temu w internecie w wersji kinowej. Zaraz po premierze oglądałam TGDT

grosiok10oppl

kochana film był już jakieś 3 tygodnie temu w internecie w wersji kinowej. Zaraz po premierze oglądałam TGDT, oglądałam dokładne tą wersje (nagraną przez tą osobę) tylko na innej stronie

ewelinam1988

ej gdzie jest ten film w wersji kinowej? bo juz sie nie moge doczekac zeby go zobaczyc :D

M1L

masz wyżej link do filmu, film jest w hiszpańskiej wersji, napisów chyba jeszcze brak

ocenił(a) film na 9
ewelinam1988

aha. dzięki, poszukam sobie ;)

tocher

na zalukaj. tv jest :)

Annanan

THANK YOU SO, SO MUCH. Naprawdę nie wiem jak mam Ci dziękować. Biorę się za oglądanie. :)

ocenił(a) film na 9
loveash

Przyłączam się do podziękowań loveash!! Jesteś niesamowita!!!!! *_*

ocenił(a) film na 10
tocher

film jest boski! właśnie skończyłem oglądać!!!

ocenił(a) film na 9
krisss19

ja też, troche mnie zawiodło zakończenie no, ale tak niestety musiało być... ;( Film zajeb.... ;D

ocenił(a) film na 8
tocher

wczoraj oglądałam część 1szą, dziś 2gą - pozytywnie zaskonczona dobrą grą aktorów, sama dlugością filmu :) dodam, że nie czytałam książki na podstawie której powstawały filmy trafiłam na niego przypadkowo. Polecam! :>
ps. jaki jest tytuł 3 części?

ocenił(a) film na 6
currant_girl

nie ma jeszcze 3 części ;)

palinka1223

Jednak nie obejrzałam. Poczekam jeszcze trochę aż będę lepsze napisy bo z opinii ludzi wynika że w tych napisach są liczne błędy... najlepiej to bym chciała obejrzeć z lektorem. Wtedy mogłabym się totalnie skupić na filmie a nie skupić się na napisach i w nadążaniu za ich czytaniem. Do osób które zawiodło zakończenie: Obejrzałam trochę kawałek no i widziałam że poznał nową laskę... z resztą oglądałam kilka zwiastunów no i wybrał ją na zakończenie prawda ? tak jak we włoskiej części ?

ocenił(a) film na 6
loveash

no co możemy dodać....? ;) Pierwsza część super i bardzo podoba mi się gra aktorska Mario jego złość czy bezsilność.. super Poza tym jeżeli chodzi o drugą część to nie podoba mi się postać Babi ..ani w (zwłaszcza) książce ani w filmie;/ Co do nowej laski to wkurza mnie ta dziewucha!!! Chciałam jej dać szansę poważnie ale jak przeczytałam książkę przed obejrzeniem filmu to nie potrafiłam jej zaakceptować! Jest młodsza co widać i w filmie pominęli fakt dotyczący pamiętników... Co jest oczywiście moim zdaniem na niekorzyść Gin;)

ocenił(a) film na 7
palinka1223

jakich pamiętników, nie czytałam książki