Tylko tydzień

One Week
2008
6,8 3,3 tys. ocen
6,8 10 1 3278
Tylko tydzień
powrót do forum filmu Tylko tydzień

Generalnie film dla niektorych moze sie wydac nudny czy powolny. Jednak ja lubie kino drogi, a bohater podróżuje po Kanadzie, więc atutem filmu są ciekawe krajobrazy i miejsca. Bdb gra aktorska. Jesli ktos lubi takie filmy to jest w sam raz na deszczowy dzień :).

Inferno_2

mam ten film ale nie posiadam napisów czy masz może? albo gdzie można znaleźć? będę wdzięczna za pomoc :)

archer81

czesc i co znalazles napisy do tego filmu jakby co tu masz moje gg 3531263

ocenił(a) film na 10
Inferno_2

Mój mąż zaciągnął mnie na ten film do kina, choć ja byłam nieco sceptyczna. Ale jako, że mieszkamy w Kanadzie (Toronto) i planujemy za 2 miesiące wycieczkę Trans-Kanada, postanowiliśmy zobaczyć ten film z ciekawości, co tam jest po drodze :) Gra aktorska rzeczywiście jest świetna, muzyka podobnie i widoki.. Bardzo podoba mi się sposób w jaki ukazali podróż, te snap-shoty z postojów i generalnie całość. Ładnie układa się to w ciekawy film, z głębokim przesłaniem. Polecam, warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
Inferno_2

Zgadzam się, definitywnie jest to film dla tych, którzy lubią kino drogi. Nie ma w nim ani sekundy nudy, a przy tym piękne krajobrazy i muzyka która znakomicie oddaje klimat.