spore zaskoczenie, tyle negatywnych opinii wśród krytyków, a moim zdaniem to jeden z lepszych filmów Eddiego w ostatnich latach; naprawdę fajna fabuła, można się pośmiać i zarówno wzruszyć; Murphy jest znakomity, świetna gra mimiką twarzy i gestami, również w dramatycznych scenach zagrał bez zastrzeżeń
Moja ocena: 6/10
Jedna z lepszych komedii jakie ostatnio widzialem. No i nie dosc ze smieszna to jeszcze ciekawa. Sam bylem ciekaw jak szybko opadna liscie :)
Mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna sciagnac ten jajcarski dzwonek ktory wlacza sie parokrotnie nie w pore glownemu bohaterowi.
Ja ze spokojem mogę dać 8 nie rozumiem tyle negatywnych opinii na temat filmu może niektóre aspekty nie były do końca przemyślane przez twórców, ale całościowo film wygląda naprawdę dobrze powiedziałeś (krytyków) chyba nie miałeś na myśli grona filmwebu bo jak tak to mnie rozśmieszyłeś ^^. Polecam serdecznie film dobry, a nawet bardzo dobry, nawet łezka w oku się zakręciła, śmiechu też nie brakło.
nie, film dostał 0 pozytywnych recenzji na RT, chyba jako pierwszy film w historii tak coś mi się obiło o uszy, do tego się odnosiłem